Turgaytezcan kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Red mı note 7 nin son miui Global güncelleme sizde hangisi ?

Ben 10.3.5.0 i ülkeyi Hindistan seçip öyle yaptım sonra tekrardan Türkiye ye geçtim.umarim doğru bir güncelleme olmuştur
  2. T

Soru Red mı note 7 nin son miui Global güncelleme sizde hangisi ?

Bana da şarj iyileşmiş gibi geldi
  3. T

Soru Redmi note 7 ses sorunu

Aynı sorun bende de var hat kesiliyor telefonla konuşurken bende çözüm bulamadım hattım turktelekom ama bundan önceki telefonumda böyle birşey yasamamistim.cozum bulan varsa yazarsa çok sevinirim bende
  4. T

İnceleme Red mi note 7 batarya

Batarya neden 100den çok hızlı bir şekilde 90 a düşüyor bir türlü çözemedim yazılımsal olabilir mi
  5. T

Soru Red mi note 7 şarjım 100den 90 a bir anda düşüyor sebebi nedir

Tamam denicem teşekkür ederim 1557657714 Hocam red mi note 7 de fabrika ayarlarına nasıl dönülüyor
  6. T

1557657463 Android sistem neden bu kadar yüksek oran vermiş anlamadım
  7. T

1557657261 100 den inerken ani bir kırılma yaşıyor telefonu yeni aldim Bu sorunu anlayamadım gitti
  8. T

Yardım Xiaomi Redmi note 7 batarya sorunu

Farklı bir rom dan kastiniz nedir android ilk defa kullanıyorum
  9. T

Bayram hocam otomatik başlayan program yok hepsi kapalı başka bakmam gereken bir yer olabilir mi.sarjin 100den 90 a bu denli düşmesi çok canımı sıkıyor
  10. T

Aynı sorun bende de var özellikle şarjdan çıkardıktan sonra bir anda sabah bu bakıyorum 90 olmus.wifi ve mobil veri kapalı.sende de mi bu şekilde 1557649562 Çok teşekkür ederim yardiminiz için 1557649936 Çoğu program etkinliği kısıtlı ama yinede sorunu anlayamadım
  11. T

Nereden kontrol etmeliyim peki
  12. T

Yardım Batarya

Merhaba şarjım 100 den 90lara bir anda iniyor.telefonum redmi note 7.wifi ve mobil veri kapalı.bunun sebebi ne olabilir
  13. T

Benimde şarjım 100den bir anda 90 a düşüyor.wifi ve mobil veri kapalı bunun sebebi ne olabilir arkadaslar.androidde yeniyim
  14. T

Merhabalar Telefonum çok kısa bir zamanda aldım daha 3 kez şarj ettim.sarjdan çıkardıktan sonra çok kısa bir zamanda 90 Lara düşüyor.wifi ve mobil veri kapalıyke.Bu denli hızlı düşüş normalmiş bu telefonda
Üst Alt