Turgaykurumsal28 kullanıcısının son içeriği

1. Turgaykurumsal28

Yardım Samsung Galaxy A12 (SM-A125F) Ekran kilidi

merhaba Samsung Galaxy A12 (SM-A125F) Ekran kilidi İçindekileri Silmeden Kırabilirmiyim Gmail vs sifrelerini bilmiorum Ekran kilidini Kırmam Gerekiyor Yardımcı Olursanız Sevinirim
  2. Turgaykurumsal28

Yardım Mi 9 Brick Oldu

Mi 9 Brick Oldu arkadaslar cihazın bootloader kilidi acık mi flash ile edl moda alıp rom atmaya çalısıorum mi yetkli hesap istiyor bootloder acık oldugu icin bunun bi yolu yokmudur cihazı söktüm suanda lütfen yardımcı olursanız çok iyi olur başka telefonum yok
  3. Turgaykurumsal28

Yardım Mi 10 T Pro Telefonuma EU Rom kurdum netflix sorunu

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi Eu rom kurdum twrp ile çogu kişi twrp de sıkıntı var demiş ama ben bi problemle karşılaşmadım NETFİLİX gözükmüyor google playde apk ile kurdum sorun yok ama görğnmesini istiyorum taktım kafaya Twrp indirme linki...
  4. Turgaykurumsal28

Rom [Android 10] Mi 8 EE - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.5.21İndirme Bağlantısı

Merhaba arkadaşlar , Mi 8 Explorer Edition Miui Xiaomi.eu MIUI 12 v20.5.21 Kurulum: Twrp Açın; Recovery - [Sadece Android 10] Xiaomi Mi 8 EE - Twrp 3.3.1-0301 Tek Tuş Yükleme Aracı Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com"...
  5. Turgaykurumsal28

Yardım Mi note 10 pro EFS yedegi olan paylaşabilirmi acil.

Başlıkta belirttigim gigibi mi note 10 Pro efs yedegi lazım olan varsa paylaşırsa sevinirim teşekkürler
  6. Turgaykurumsal28

Soru Xiaomi Mi Note 10 Pro Pixel experience Rom varmı ?

Başlıkta belirttigim gibi Mi note 10 Pro için pixel rom varmı acaba?
  7. Turgaykurumsal28

Rehber Mİ 8/EE/PRO İMEİ REPAİR ( Box olmadan )

Forum kuralları sebebiyle konu yeni yorumlara kapatılıp içeriği düzenlenmiştir.
  8. Turgaykurumsal28

Çözüldü android Q için reklam engelleyici varmı ? twrp den kurdugumda hata verior android 9 da oluordu

android Q için reklam engelleyici varmı ? twrp den kurdugumda hata verior android 9 da oluordu başlıkda belirttigim gibi yardımcı olucak varmı acaba magisk kurulu cihazda
  9. Turgaykurumsal28

Gcam [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL]

Mi 8 EE İçin Portlanmamış :D Demekki Tüm Cihazlar İçin Degil :D
  10. Turgaykurumsal28

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

firmware Güncellemedi Bende Güncelleme Yok Diyor Ama Versiyon Düsük Atabilirmisiniz Varsa Elimle Atayım Bari
  11. Turgaykurumsal28

Rehber [UNOFFICAL]Mi Band 4 Global Türkçe Güncelleme(FW v1.0.7.02BETA

v1.0.6.26 Frrmware Yok Bende Atabilirmisiniz Güncellemiyor Güncelleme Yok Dior Degiştirmiştim Ben Frmwareyi
  12. Turgaykurumsal28

İpucu Xiaomi mi9 Whatsapp bildirim sorunu ve çözümü!

Bu Konu İle İlgili Bir Rehber Hazırlamıştım Ama İnsllah Yardımcı Olurum Rehber - Xiaomi Cihazlarda Bildirim Sorunu (Çözümü)
  13. Turgaykurumsal28

Rom Miui 11 Haftalık Beta Güncelleme Tarihleri

Yani Bende Öle Düsündüm Bu Cihaz Zaten Premium Cihaz Almassa Ayıp Ki Almasada Portlarım Mesele Degil Ama Bu Cihazında İlk Sıralarda Olması Gerekior Bence Mi 8 EE yani Hala Yeni Nesillere Taş Cıkarır :)
  14. Turgaykurumsal28

Rom Miui 11 Haftalık Beta Güncelleme Tarihleri

Mi 8 Explorer Edition Bu Miui 11 Den Faydalanıcak mı Acaba :)
  15. Turgaykurumsal28

Çözüldü Mi 9t 128gb MIUI güncelleme sorunu

Cihazınızın twrp recovery yüklü imei silinmesin diye tavsiye et rom kurmanız aksi halde imei niz silinebilir
Üst Alt