Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 9 Brick Oldu arkadaslar cihazın bootloader kilidi acık mi flash ile edl moda alıp rom atmaya çalısıorum mi yetkli hesap istiyor bootloder acık oldugu icin bunun bi yolu yokmudur cihazı söktüm suanda lütfen yardımcı olursanız çok iyi olur başka telefonum yok
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi Eu rom kurdum twrp ile çogu kişi twrp de sıkıntı var demiş ama ben bi problemle karşılaşmadım
NETFİLİX gözükmüyor google playde apk ile kurdum sorun yok ama görğnmesini istiyorum taktım kafaya
Twrp indirme linki...
android Q için reklam engelleyici varmı ? twrp den kurdugumda hata verior android 9 da oluordu başlıkda belirttigim gibi yardımcı olucak varmı acaba magisk kurulu cihazda
Yani Bende Öle Düsündüm Bu Cihaz Zaten Premium Cihaz Almassa Ayıp Ki Almasada Portlarım Mesele Degil Ama Bu Cihazında İlk Sıralarda Olması Gerekior Bence Mi 8 EE yani Hala Yeni Nesillere Taş Cıkarır :)