Turgay tezcan kullanıcısının son içeriği

1. T

Haber Miui 11 ne zaman gelecek

Teşekkürler
  2. T

Haber Miui 11 ne zaman gelecek

Redmi note 7 miui 11 güncellemesini alacak mı alacaksa tarih var mı ? teşekkürler şimdiden
  3. T

Çözüldü Yurt dışına mesaj atıyor

Turkcell bu özelliği kapatamadigini söylüyor 1561281534 Teşekkür ederim çok faydalı oldu
  4. T

Çözüldü Yurt dışına mesaj atıyor

Redmi note 7 kullanıyorum Hattım Turkcell Cihaz üzerinden yurt dışına mesaj gönderiliyor bunu nasıl engelleyebilirim Böyle bir durumla karşılaşan var mi
  5. T

Çözüldü Instagram yukleyemiyorum

Tamam dediğiniz şekilde uygulucam sağolun hocam
  6. T

Telefonu %100sarj ettikten sonra çok kısa sürede 90a düştüğünü gözlemliyorum her solunda.bu hızlı düşüş sizde de var mi
  7. T

Hocam sizde mi resmi note 7 kullaniyorsunuz
  8. T

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiicin hallettim sağolun sizin sayenizde
  9. T

Play storenin içersinde bulamadım dediğiniz yeri kusura bakmayın Android'de yeniyim
  10. T

Miui 10.3.5.0 kararlı yüklü Telefonum red mi note 7 Play store den Instagram yüklenmiyor Cihaziniz bu sürümle uyumlu değildir Bu sorunu nasıl cozerim Onun dışındaki bütün uygulamalar iniyor
  11. T

Yardım Harddisk çalışması gibi ses geliyor

Hayır titreşimi kullanmıyorum
  12. T

Bu dediğim ses 2-3 saniye duyuluyor ve kesiliyor ama bariz belli ediyor kendini sanki harddisk yenice çalışmaya başlamis gibi
  13. T

Sanki telefonun içinde cd çalışmaya başlıyormus gibi bir ses.internette araştırmalarıma göre çoğu faklı telefonda hissedenler olmuş çok bariz duyuluyor ses
  14. T

Red mi note 7 tekefonumun hoparlör tarafından arada bir işlemci çalışma sesi gibi bir ses geliyor bu sesi duyan var mı
Üst Alt