Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonda root var batarya sağlığını görebileceğim bir uygulama vs var mı ? birde bu root androide ne gibi özellikler getiriyor yani sizin kullandığınız özel programlar vs var mı roota özel ? uygulama içi bedava satın alma gibisinden iphoneda jailbreakde vardı böyle bir özellik. Teşekkürler
Telefona yeni rom attım miui orijinal romu bazı bankacılık uygulamalarında root olduğu için güvenli değil bildirimi geliyor benim açımdan sıkıntı olur mu acaba sonuçta tc kimlik falan giriyoruz. Teşekkürler
Bootloader kilidini açtım redmi 4x cihazımın romu ve twrp yükledim şimdi ne işlem yapacağımı bilmiyorum bunun daha kolay yolu yok mu romu telefona atıp direk yüklemek gibisinden. Teşekkürler
Teşekkürler hocam ama bulamadım hangi konu olduğunu twrp falan var pek aşina değilim bu konulara rica etsem link atar mısınız yada varsa videosu teşekkürler
Merhabalar, server imei diye bir şey duydum sanırım garanti şirketlerinde çalışanlar yapıyor bunu server üzerinden kaydediyorlar bunu nasıl yapıyorlar merak ediyorum. Birde madem serverdan yasalmış gibi atıyorlar bunları iphone'a atabiliyorlar mı ? Teşekkürler.
hocam bunu nasıl yükleyeceğim hakkında bir video yada yazı var mı acaba link alabilir miyim ? birde benim cihazım global çakma imei atılı sıkıntı olur mu ? Teşekkürler
Hocam bu romda bildirim sorunu ortadan kalkıyor mu ? ultra güç tasarrufu var mı ? birde bendede miui 11 yüklü 11.0.2 yazıyor birde android 7.1.2 yazıyor
Merhabalar, redmi 4x kullanıyorum şarjım çok hızlı bitiyor deji batarya ile değiştirip bunu ikinci tel olarak kullanmak istiyorum. Telefon daha güncellenmiyor ve ultra güç tasarrufu modu yok bunun için rom tavsiyeniz var mı ? 4-5 uygulama açılsın bildirimler sıkıntısız gelsin yeterli benim için...