turankuruu kullanıcısının son içeriği

1. turankuruu

Çözüldü The System Has Been Destroyed Hatası Alıyorum

bir kaç önceki formumda belirtmiştim ama kim hatırlamıyorum tüm formları kapatabilirsiniz hepsi çözüme ulaştı yardımlarınız için teşekkürler
  2. turankuruu

tamamdır brick den kurtuldu. çok teşekkür ederim ölümden ölüm beğendim nerdeyse...
  3. turankuruu

Yardım poco x3 e mi9t rom atmak?

poco launcher en nefret ettiğim bir launcher. mi9t launcher daha hoşuma gidiyor nasıl çevirebilirim? aslında miui12.5 çin sürümü buldum ve onda tam istediğim gibiydi tek problemi bildirim sesleri gelmiyordu ben de başka bir sürüm deneyeyim dedim 8.5 dan beri telefon iptal sadece 1 bildirim sesi...
  4. turankuruu

Yardım poco x3 e mi9t rom atmak?

poco x3 cihaza mi9t rom atarsam ne olur?
  5. turankuruu

Yardım poco x3 nfc rom

anladım daha dikkatli olmaya çalışırım sonraki konularda. teşekkürler
  6. turankuruu

Yardım Redmi 9t yazı altındaki siyah çizgi nasıl kaldırılır

ben bi baktım ayarlarınız normal kusura bakmayın bu konudaki bilgim bu kadardı.
  7. turankuruu

önerdiğiniz sürüm varmıdır link bırakabilir misiniz onununcuköy
  8. turankuruu

Yardım poco x3 nfc rom

bir soru soracaktım geçmişte sorulmuş aynı işlemleri yaptım cihaz kitlendi ben de güvenemediğim için güncel açmak istedim.
  9. turankuruu

o şekilde denemenize rağmen düzelmediyse üzgünüm bi fikrim yok ama bir ayarlarınıza bakayım belki çözüm bulabilirim
  10. turankuruu

klavye düzeltme ile ilgili bir durum olabilir klavye ayarlardan kontrol edebilir misiniz mümkümse klavye ayarlarının tüm ekran görüntülerini paylaşabilir misiniz?
  11. turankuruu

tamam yapacak bir şey yok. teşekkürler umarım olur. 1636705523 Şu anda TWRP kalkmış olacak demi tekrar yüklemem gerekli
  12. turankuruu

Yardım Miui telefonunda yo whatsapp nasıl kullanılır

diğer modları bilmiyorum pek fazla bi kaçını denedim en güzeli aerowhatsapp geldi belki diğer modlarda yedekleme vardır bir de aeroinstagram kullanmanızı da tavsiye ederim. halilgurbuz
  13. turankuruu

hata verme ihtimali varsa direkt mi flash 2020 ile kurayım mı bir de verilerin yüklü uygulamaların silinmesini istemiyorum çalışır mı mi flash 2020 de save data user ve ya clean all var 1636704607 ayrıca son attığım rom çalışmadı telefonu açmadı
  14. turankuruu

aktif kullanıcısıyım her telefona res attığımda sıfırlanıyor ben de mesajlara önem veren biri olmadığım için kullanıyorum aktif.
  15. turankuruu

hiçbir şekilde eski mesajlar gelmiyor yedekleme olmuyor tek sıkıntısı o 1636704051 mesajlara önem veren birisi iseniz kulanmamanızı tavsiye ederim
Üst Alt