turankuruu kullanıcısının son içeriği

1. turankuruu

Yardım poco x3 e mi9t rom atmak?

poco x3 cihaza mi9t rom atarsam ne olur?
  2. turankuruu

Çözüldü The System Has Been Destroyed Hatası Alıyorum

the system has been destroyed yedim ne yapacğım ne bootloader ne de twrp ulaşamıyorum 1636702578 sadece aynı konu var diye açmak istemedim dosya böyle bir hata verdirtti ne yapacğım tleefon çöp mü?
  3. turankuruu

Çözüldü cihaza miui 12.5 yükledim global açılmıyor

global miui 12.5 yükledim twrp gitti recovery diye bişi geldi fastboot bilgisayar görmüyor ne yapabilirim?
  4. turankuruu

Çözüldü cihaz mi hesap bölümünde kaldı

arkadaşlar çok önemli ve acil cihaza ihtiyacım var poco x3 cihaz root attım 12.5 cihaz açıldı mi hesap şifresini giriyorum ancak yine hesap bölümüne geçiyor yükleme yapamıyorum acil detstek lütfen
  5. turankuruu

Çözüldü Miui 12.2 güncellemesini yaptım cihaz açılmıyor

Merhaba miui 12.2 güncellemesini yaptım ancak cihaz başlatma ekranında kaldı cihaz teamwin ile rootlu 12.2 yi settings kısmından güncelledim çok ama çok önemli fotoğraflarım var cihazı sıfırlamadan fix yapabilir miyiz. şimdiden teşekkür ederim
  6. turankuruu

Çözüldü Magisk manager yaninda gelen uygulama

Arkadaşlar geçen yıl eski telefona magisk manager root atmıştım yanında bi uygulama geldi ve telefonda her şeyi degistiriyordum mesela arkada açık olan uygulamalar kilit ekranında ki saat biçimi gibi ismini hatırlayamıyorum kullanan ve ya adını bilen var mı
  7. turankuruu

Yardım magisk manager yan uygulaması

arkadaşlar muhtemelen root konusundaki son sorum olacak. ben daha önceki telefonuma magisk manager root attım ancak yanında 1 uygulama daha geldi ve o uygulama ile telefonda bir çok tasarımı el ile değiştiriyordum o uygulama adını unttum bu konuda yardımcı olabilecek
  8. turankuruu

Çözüldü Cihaza magisk 20.0 root attım ancak açılmadı

3 gündür root atmaya çalışıyorum ancak cihaz root olmuyor az önce magisk v20.0 root attım TWRP üzerinden ancak POCO yazısında takılı kaldı ne yapmalıyım
  9. turankuruu

Yardım Magisk manager TWRP root kabul etmiyor

TWRP üzerinden succes demesine rağmen cihaz root olmuyor
  10. turankuruu

Yardım Magisk Manager Root Atma Sorunu

Merhaba TWRP üzerinden magisk manager Root atmayı deniyorum ancak root atmada başarısız oluyorum sürekli fail veriyor
Üst Alt