Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
the system has been destroyed yedim ne yapacğım
ne bootloader ne de twrp ulaşamıyorum
1636702578
sadece aynı konu var diye açmak istemedim dosya böyle bir hata verdirtti ne yapacğım tleefon çöp mü?
arkadaşlar çok önemli ve acil cihaza ihtiyacım var
poco x3 cihaz root attım 12.5 cihaz açıldı mi hesap şifresini giriyorum ancak yine hesap bölümüne geçiyor yükleme yapamıyorum acil detstek lütfen
Merhaba miui 12.2 güncellemesini yaptım ancak cihaz başlatma ekranında kaldı cihaz teamwin ile rootlu 12.2 yi settings kısmından güncelledim
çok ama çok önemli fotoğraflarım var cihazı sıfırlamadan fix yapabilir miyiz. şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar geçen yıl eski telefona magisk manager root atmıştım yanında bi uygulama geldi ve telefonda her şeyi degistiriyordum mesela arkada açık olan uygulamalar kilit ekranında ki saat biçimi gibi ismini hatırlayamıyorum kullanan ve ya adını bilen var mı
arkadaşlar muhtemelen root konusundaki son sorum olacak.
ben daha önceki telefonuma magisk manager root attım ancak yanında 1 uygulama daha geldi ve o uygulama ile telefonda bir çok tasarımı el ile değiştiriyordum o uygulama adını unttum bu konuda yardımcı olabilecek
3 gündür root atmaya çalışıyorum ancak cihaz root olmuyor az önce magisk v20.0 root attım TWRP üzerinden ancak POCO yazısında takılı kaldı ne yapmalıyım