Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir kaç gün önce MIUI başlatıcı kurdum yukarı kaydırınca Google kapalı olmasına rağmen beyaz bir sayfa açılıyordu o yüzden sildim bunu deneyelim bakalım inşallah öyle bir hatayla karşılaşmam teşekkürler cevabınız için 🙏🙏
bakındım biraz internette herkes dediğiniz yöntemle yapmış hocam bir kaç kişi magisk ten yapmaya çalışmış telefon orangeye atmış dedğiniz dosyayı flash yaparak açmışlar hocam benim şansıma artık sorunsuz magisk ile kalktı ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için tekrar çok teşekkür ediyorum hocam sağolun
hocam magisk kaldır dedim çıkan seçenekle tamamen kaldır bastım telefon kapanıp normal açıldı orange moduna almak için kapattım main menüsü geldi orange kalmış galiba
1630187259
çok teşekkür ederim hocam baş tacısın
değerli bilgin için çok teşekkür ederim hocam bugun fazla soru sordum hakkını helal et. şimdi bende endonezya rom bilgisayarda mevcut onun recovery dosyasını flashlamam lazım sadece doğru mu anladım hocam
hocam miui launcher yükledim dediğiniz gibi yukarı kaydırma olayı çok kötü beyaz ekran geliyor bende pek sarmadı beni. bide sizden ricam şu orangefox cıhaz sıfırlamadan kaldrmak mümkün mü magiskten kaldır desem