Tuncayy89 kullanıcısının son içeriği

1. Tuncayy89

Mod Magisk Module ] Miui 12 [System Launcher ] [Poco X2,X3 NFC]

Bir kaç gün önce MIUI başlatıcı kurdum yukarı kaydırınca Google kapalı olmasına rağmen beyaz bir sayfa açılıyordu o yüzden sildim bunu deneyelim bakalım inşallah öyle bir hatayla karşılaşmam teşekkürler cevabınız için 🙏🙏
  2. Tuncayy89

Mod Magisk Module ] Miui 12 [System Launcher ] [Poco X2,X3 NFC]

Yukarı kaydırma Google kapanıyor mu hocam bilgi verirseniz sevinirim
  3. Tuncayy89

Rehber Poco X3 NFC Orange fox Recovery ve Miui Launcher Kurulum

Teşekkür ederim hocam hayırlı geceler 🙏🙏
  4. Tuncayy89

bakındım biraz internette herkes dediğiniz yöntemle yapmış hocam bir kaç kişi magisk ten yapmaya çalışmış telefon orangeye atmış dedğiniz dosyayı flash yaparak açmışlar hocam benim şansıma artık sorunsuz magisk ile kalktı ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için tekrar çok teşekkür ediyorum hocam sağolun
  5. Tuncayy89

hocam magisk kaldır dedim çıkan seçenekle tamamen kaldır bastım telefon kapanıp normal açıldı orange moduna almak için kapattım main menüsü geldi orange kalmış galiba 1630187259 çok teşekkür ederim hocam baş tacısın
  6. Tuncayy89

değerli bilgin için çok teşekkür ederim hocam bugun fazla soru sordum hakkını helal et. şimdi bende endonezya rom bilgisayarda mevcut onun recovery dosyasını flashlamam lazım sadece doğru mu anladım hocam
  7. Tuncayy89

hocam miui launcher yükledim dediğiniz gibi yukarı kaydırma olayı çok kötü beyaz ekran geliyor bende pek sarmadı beni. bide sizden ricam şu orangefox cıhaz sıfırlamadan kaldrmak mümkün mü magiskten kaldır desem
  8. Tuncayy89

haklısınız en iyi bu romda kalmak değerli bilgileriniz çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar
  9. Tuncayy89

çok teşekkür ederim sağolun baş tacısınız. bide daha çnceki sürümlerde max 8 9 saat alıyordu şuan 6 saat civarı
  10. Tuncayy89

Bende pil konusunda sınıfta kaldı cihaz malesef hocam. Değerli bilginiz için çok teşekkür ediyorum 🙏🙏 indirip deneyeyim bakalım 🙏
  11. Tuncayy89

Eu rom mu yüklesem acaba hocam şuan Endonezya yüklü ?? Evet zip olarak bulamadım APK olmuyor bildiğim kadarıyla
  12. Tuncayy89

Onuda kapatmanin bir yolu yok mu hocam bide güncel bir link bulamadım
  13. Tuncayy89

twrp yok malesef güncellemeler için yükemedim ama poco başlatıcı sinir edici o yuzden yuklemeye karar verdim
  14. Tuncayy89

miui louncher güncel stabil çalışıyor mu acaba onun için yükleme yapacam
  15. Tuncayy89

hala güncel mi bunlar hocam cihazda and11 ve 12,5,1 yüklü
Üst Alt