tuncaykilinc kullanıcısının son içeriği

1. tuncaykilinc

Rom Redmi Note 10S | HyperOS Port 1.0.7.0 CN ROM

Eline, emeğinize sağlık clap~~clap~~clap~~
  2. tuncaykilinc

Rom Redmi Note 10S HyperOS 2.0 - Android 15

Farklı bir roma geçiş yapabilirsiniz
  3. tuncaykilinc

Rom Redmi Note 10S HyperOS 2.0 - Android 15

Ben denedim, bende öyle bir şey olmadı ama sizin cihaza nasıl IMEI atıldı onu bilmiyorum.
  4. tuncaykilinc

Yardım Mi5s çin romundan globale geçiş yapamıyorum.

Mi flash ile romu yüklemeyi deneyin
  5. tuncaykilinc

Global rom da çoklu dil oluyor genelde 1730669176 Türkçe menü için , farklı bir rom yüklemeniz gerekli. Onun içinde bootloader kilidi tekrar açılmalı.
  6. tuncaykilinc

Hangi romu yüklediniz ki, dil Çince oldu
  7. tuncaykilinc

Madalya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
  8. tuncaykilinc

Rom Redmi Note 10S Android 15 - HyperOS Beta

Aktif kullanıyorum, arada gecikmeler oluyor ama günlük kullanımda sıkıntı olmuyor. Hızlı şarj aktif.
  9. tuncaykilinc

Bu romu bende denedim de rootlu gelmiyor, maalesef. Bana da root şart.
  10. tuncaykilinc

Şu an hangi romda sınız hocam. Ben, severek ve memnun şekilde Evolve OS Enhanced ( NEESCHAL_3 ) Romu kullanıyorum. Sürüm Hyper OS 1.0.7.0 UMOCNXM
  11. tuncaykilinc

Konu için teşekkürler, romu yükleyip deneyimledim. Rom hızlı evet ama hatalar var tabi ki. Ben şöyle bir sorun yaşadım bu rom da, romu kurup inceledikten sonra şarj bitince. Şarj için her zaman ki şarj aletini kullanarak şarj etmeye başladım ama şarj edeceğine eksiye doğru düştü. Pil seviyesi...
  12. tuncaykilinc

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

Sorun olacağını sanmıyorum ama yine de forum da telefonunuzun sayfasına girip kullanıcılardan bilgi alışverişi yapabilirsiniz.
Üst Alt