Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi 13 Pro 12+12 Ram 512Gb Dahili depolamalı Beyaz renktir. Tek Hat Server Kayıtlıdır. Arka kapaktaki kullanıma engel olmayan çatlak harici sorunu yoktur. Sadece cihaz ve kılıf verilecektir. Ön arka komple Nano koruma kaplıdır.
Model No: 2210132G
Merhaba ilgili HyperOs Taiwan Romu Ayarlardan>Güncelleme Paketi Seçin ile yüklemeyi denedim hata verdi yüklemedi ancak TWRP üzerinden veriler silinmeden yükledim şimdilik sorun yok gibi. Tek beğenmediğim tarafı Google Tv youtube Music Meet gibi uygulamaları devredışı kalmıyor. Bootloader kilidi...
Merhaba, Note 9s 4/64 YD cihazım var. Miui 13 yüklü sorun yok ancak performans yükseltmek istedğim için miui 12.5 e düşürdüğümde cihazı belirli aralıklarla kendi kendine açılp kapanıyor ve youtube video yada muzik açtıgımda 1-1,5snye kesik kesik sesi veriyor. Global 12.5 / Turkiye 12.5hatta 12.0...
Yeni MIUI 12.4.1 ile gelen Android 11 güncelleme ile eski twrp çalışmamaktadır. TRabZonLu'nın tek tıkma TWRP yüklemesini güncelleştirdim. Linkler aşağıdadır.
TWRP LİNKİ
TWRP LINK ALTERNATIF