tuncayca kullanıcısının son içeriği

1. tuncayca

Satış Xiaomi 13 Pro 12/512 Beyaz Server Kayıtlı

Xiaomi 13 Pro 12+12 Ram 512Gb Dahili depolamalı Beyaz renktir. Tek Hat Server Kayıtlıdır. Arka kapaktaki kullanıma engel olmayan çatlak harici sorunu yoktur. Sadece cihaz ve kılıf verilecektir. Ön arka komple Nano koruma kaplıdır. Model No: 2210132G
  2. tuncayca

HyperOS Xiaomi 13 Taiwan HyperOS Rom ve TWRP Yükleme

Merhaba ilgili HyperOs Taiwan Romu Ayarlardan>Güncelleme Paketi Seçin ile yüklemeyi denedim hata verdi yüklemedi ancak TWRP üzerinden veriler silinmeden yükledim şimdilik sorun yok gibi. Tek beğenmediğim tarafı Google Tv youtube Music Meet gibi uygulamaları devredışı kalmıyor. Bootloader kilidi...
  3. tuncayca

Yardım 11t Pro Global rom harici kuramıyorum.

Merhaba dirençsiz 11t pro da global sürüm mevcut. Endonezya romunu yüklemek istiyorum ancak miflash 2000sny kadar bekledim bitiremiyor. resetleyince bootloader ekranında öteye gitmiyor. Miflas sürünlerini denedim, kablo ve usbleride değiştirdim ayrıca baska linklerden romlarda denedim gloabal...
  4. tuncayca

Çözüldü Note 9s Android 11 Kendi kedine reset ve kesik kesik ses

Merhaba, Note 9s 4/64 YD cihazım var. Miui 13 yüklü sorun yok ancak performans yükseltmek istedğim için miui 12.5 e düşürdüğümde cihazı belirli aralıklarla kendi kendine açılp kapanıyor ve youtube video yada muzik açtıgımda 1-1,5snye kesik kesik sesi veriyor. Global 12.5 / Turkiye 12.5hatta 12.0...
  5. tuncayca

Recovery Mi 9T Android 11 Yeni Twrp Tek Tık Kurulum

Yeni MIUI 12.4.1 ile gelen Android 11 güncelleme ile eski twrp çalışmamaktadır. TRabZonLu'nın tek tıkma TWRP yüklemesini güncelleştirdim. Linkler aşağıdadır. TWRP LİNKİ TWRP LINK ALTERNATIF
Üst Alt