Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar şuanda a2 lite 32 GB kullanmaktayim gfx toolla 60 FPS yaparak pubg oynamaktayim. Şu sıralar note 8 yada note 8 pro incelemelerine bakıyorum akıcı aşırı oynatan bir modele geçmek istiyorum youtubede bir çok video izledim ama forumdan kullananlar varsa görüşlerinizi deneyimlerinizi...
Arkadaşlar merhaba ilginç bir tespitim var bende 32gb çift tıklayınca uyanan versiyon var ve ön kamera çok kötü çamur gibi fakat eşime 64gb versiyonunu almıştık o çift tıklama ile uyanmıyor ve ilginç şekilde ön kamerası benimkinden oldukça daha iyi çekiyor arada uçurum denecek fark var enteresan...
Arkadaşlar merhaba 32gb model telefonuma kulaklık takılıyken çağrı geldiğinde telefonun kendi hoparlöründen de zil sesi geliyor bu normal mi acaba eski kullandığım Lg telefonumda sadece kulaklıktan geliyordu.menuleri karıştırdım fakat bir ayar bulamadım bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim
Merhaba oyunun ayarlarında çentikli ekran seçimi ile ilgili bölüm var ben orayı seçtim ve sorun bende oluşmadı 32gb kullanıyorum denemediyseniz araştırınız derim
Hard format attım durum düzeldi sanırım pili şarj ederken süresini ölçüm %20 den 2saat 20 dk da sarj oldu normale döndü,güncellemeden sonra 1:30 saatte dolup çabuk bitiyordu
Merhaba bende de aynı sorun var sanırım.Geri bildirim uygulamasından bildirimde bulundum sizlerde bildirirseniz sorun daha çabuk Xiaomi ye ulaşıp düzeltme çıkacaktır