Tuncay abi kullanıcısının son içeriği

1. Tuncay abi

Oyun Pubg için tavsiyeleriniz

Merhaba dostlar şuanda a2 lite 32 GB kullanmaktayim gfx toolla 60 FPS yaparak pubg oynamaktayim. Şu sıralar note 8 yada note 8 pro incelemelerine bakıyorum akıcı aşırı oynatan bir modele geçmek istiyorum youtubede bir çok video izledim ama forumdan kullananlar varsa görüşlerinizi deneyimlerinizi...
  2. Tuncay abi

Soru A2 Lite Ön kamera performansı iyi mi?

Arkadaşlar merhaba ilginç bir tespitim var bende 32gb çift tıklayınca uyanan versiyon var ve ön kamera çok kötü çamur gibi fakat eşime 64gb versiyonunu almıştık o çift tıklama ile uyanmıyor ve ilginç şekilde ön kamerası benimkinden oldukça daha iyi çekiyor arada uçurum denecek fark var enteresan...
  3. Tuncay abi

Yardım Kulaklık hoparlör ses sorunu

Arkadaşlar merhaba 32gb model telefonuma kulaklık takılıyken çağrı geldiğinde telefonun kendi hoparlöründen de zil sesi geliyor bu normal mi acaba eski kullandığım Lg telefonumda sadece kulaklıktan geliyordu.menuleri karıştırdım fakat bir ayar bulamadım bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim
  4. Tuncay abi

Yardım Mİ A2 LİTE ÇENTİK SORUNU!!

Merhaba oyunun ayarlarında çentikli ekran seçimi ile ilgili bölüm var ben orayı seçtim ve sorun bende oluşmadı 32gb kullanıyorum denemediyseniz araştırınız derim
  5. Tuncay abi

Yardım Şarj sorunu

Merhaba ben ses-güç tuşlarıyla hard reset yaptım ama sanırım oda olur rehber fotoğraf vs önemli şeylerin yedeğini almayı unutmayın derim iyi şanslar
  6. Tuncay abi

Soru Xiaomi Kulaklık önerileri

JBL C100SIU kullaniyorum fiyat performans açısından tavsiye ederim
  7. Tuncay abi

Yardım Şarj sorunu

Hard format attım durum düzeldi sanırım pili şarj ederken süresini ölçüm %20 den 2saat 20 dk da sarj oldu normale döndü,güncellemeden sonra 1:30 saatte dolup çabuk bitiyordu
  8. Tuncay abi

Yardım Şarj sorunu

Merhaba bende de aynı sorun var sanırım.Geri bildirim uygulamasından bildirimde bulundum sizlerde bildirirseniz sorun daha çabuk Xiaomi ye ulaşıp düzeltme çıkacaktır
  9. Tuncay abi

Yardım Mi a2 Lite Pil Yuzdesi

Yeni güvenlik güncellemesi ile yüzde butonu aktif oldu
  10. Tuncay abi

İnceleme Ocak ayi güncellemesi

Ayarlarda aramaya boyut yazın simgeleri sığdırmak isterseniz.gelistirici dışında normal menüsü var burada ekteki gibi hepsi görünür
Üst Alt