Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi note 10 lite cihazımı, erişebildiğim son sürüm olan 12.5.2 sürümüne güncellenmiştim yakın zamanda. Güncelleme yapmadan önce kilit ekranında o sırada çalan şarkının süresini görebiliyordum ve ilerletebiliyordum. Fakat şuan müdahale etmek bir yana süresini dahi göremiyorum. Ayarlarla ilgili bir...
Mi note 10 lite cihazım ilkbahar aylarında yere düştü ve camı çatladı. Normal şartlarda pek umrumda olmazdı fakat ön kamerayı kullanmamı neredeyse engelliyor.
Trendyol üzerinden mistore isimli satıcıdan aldım. Yanlışım yoksa evofone'un ta kendisi bu. Resmî distribütör garantili olarak aldım...
Mi note 10 lite cihazımı, erişebildiğim son sürüm olan 12.5.2 sürümüne güncellenmiştim yakın zamanda. Güncelleme yapmadan önce kilit ekranında o sırada çalan şarkının süresini görebiliyordum ve ilerletebiliyordum. Fakat şuan müdahale etmek bir yana süresini dahi göremiyorum. Ayarlarla ilgili bir...