Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. İstanbul Ümraniye civarında bildiğiniz sadece dış camı değişebilecek bir yer varmı? Dokunmatikte hiçbir şey yok sadece dış camda çatlaklar var ve buradaki telefoncu 200tlye değişiyor fakat Eminönüne yollayıp 1 2 gün bekletiyor. Ücret de cam için pahalı değil mi?? Bildiğiniz yerler varsa...
Arkadaşlar merhaba stok kamera kullanıyorum bazı gcamlari vb kullandim fotoğrafta vb daha iyi gcamlar gece çekiminde vb fakat şu videolarda titreme sorununu çözemedim. Arkadaşta note 10 pro var titreme önleyen bir sekme var kameralarında. Bizde herhangi bir gcam sürümüyle bu titremeleri...
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim. Bu cihaza king rootla vb bir türlü root atamadım. Clash of clans dummy sprite diye bir bot programı açmaya çalışıyorum ama bunda işe yaramadı. Eski telefonlarda oluyordu fakat bunda olmadı. Pc gerektirmeden basitçe nasıl root atarım?
Bootloader sadece...