tunafish kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mi Box S iptv film kanallarında titreme.

mi box S kullanıyorum çok memnunum. Bir iptv aboneligim bulunmakta. Buradan her turlu canlı kanalı duzgun seyredebilirken, sadece yüklu filmleri seyrederken titreme (sıçraya sıçraya) yaparak gosteriyor. Sadece film bolumunde bunu yapıyor. Diger yerlerden seyrettigimde (bilgisayar, telefon...
  2. T

Sıcak Fırsat Xiaomi Airdots Earbuds TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık+Şarj Kablosu TR 138,99 ₺

kendi mağazasının n11 deki adını bilmedigimden buradan aldım ve bu urunda çakması maalesef çokmus. içime sinmedi ama doğum gunu için hediye almıstım birine nasıl yapsam bilemedim. Hata bende.
  3. T

Sıcak Fırsat Xiaomi Airdots Earbuds TWS Bluetooth 5.0 Kulaklık+Şarj Kablosu TR 138,99 ₺

Ben bu urunu tech+ adlı mağazadan aldım ama orijinalligini sorgulayabilecegim bir sey yok ustunde maalesef. Ne bir barkod ne baska bir sey,
  4. T

Yardım Mi box S cahilliği

:) tesekkur ederim. Benim sanssızlıgım sanırım. Ayrıca dedigiinz gibi ben bir baska programla hallettim. Ben niye goremiyorum demistim hatta :)
  5. T

sevgili poison ben bu uygulamalar içinde Es Dosya Yöneticisini bulamadım :( isimle arattım tek tek baktım yok sorunum buradan baslıyor sanırım.
  6. T

Aradaslar bu cahillik tamamen bana özel. 47 yasındayım ve teknolojik olarak sizlerin hepinizden alt seviyedeyim. boxı kurdum bu benim için bile kolay bir kurulum oldu. Fakat herhangi bir apk kurmak istedigimde ne yapacagımı bulamadım çünkü bir usb taktıgımda içine bakamıyorum. Bunun için...
  7. T

Sohbet alarm sorunsalı (Çözüldü)

çok tesekkur ediyorum soylediginiz gibi yapınca sorunum çozuldu. İlk defa boyle bir seyle karsılastıgımdan dolayı benim için buyuk bir problemdi. Herkese tesekkurler
  8. T

ne yazık ki oyle bir yer yok. Yine de cevap için çok tesekkurler
  9. T

Telefonumda hergun çalan bir alarm var ve ben bunu bir turlu kapatamıyorum arkadaslar. Telefonum red mi note 4, 7.0 nrd90m android. Alarm kısmına bakıyorum kurulu degil ama bir sekilde her sabah calıyor :). Nereden kapatabilecegimi de bilmiyorum. Bir çogunuza komik ve kolay gelen bu olay bana...
  10. T

Yardım xiaomi red mi note 4 internet paylasımı sorunu.

çok tesekkur ederim evet dediginiz gibi hattım vodafone ve sizin soylediginiz seyi deneyecegim tekrar tesekkurler.
  11. T

Yardım xiaomi red mi note 4 internet paylasımı sorunu.

Sevgili arkadaslar 46 yasındayım ve teknoloji ile pek bir aram yok. bundan onceki telefonumda internetimi tabletle rahat bir sekilde paylasabiliyordum fakat bu telefonumda tablet telefonumu gormus olsa bile bağlı ama internet yok diyor. Bu sorunu nasıl çozebilirim bilen bir arkadas yazarsa cok...
Üst Alt