tulley kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Poco f2 pro imei var servis yok

Telefonu elime aldığımdan beri imei yazılmasında sorun yok ama servis gelmiyor, 2 telefoncuya ayrı ayrı götürdüm donanımsal bir sorunu yok gel gelelim qcn dendi kronik sorun dendi ama çözümü kimse bulamadı. uzaktan bağlantı ile herkes denedi herkeste aynı sonuç verdi. bu işi çözerim diyene 400...
  2. T

Yardım Poco f2 pro yedek qcn dosyası lazım

arkadaşlar 1 ay öncesinde poco f2 pro cihaz aldım fakat qcn dosyası bozulmuş olduğundan dolayı bir türlü imei işlemi olmadı 1 aydır da gerek kendim gerek telefoncu gezerek sorunu halletmeye çalışsam da sonuç alamadım. elinde yedek qcn dosyası olan birisi paylaşabilir mi gerçekten telefonu çöpe...
  3. T

Soru En iyi aosp rom tavsiyesi?

Miui romlar ne kadar iyi olursa olsun performans kısmında bu telefon için bekleneni bir türlü veremiyor, arka plan uygulamaları bataryayı sömürürken telefonun kullanım ömrü kullanıcı için azalıyor sürekli. Aosp romlara baktığım zaman çok belirsiz bazısı memlun bazısı şikâyetçi ki forumdaki rom...
  4. T

Soru Küsüratlı Turbo sarj animasyonu arıyorum

Aradığım sarj animasyonu turbo sarj cihazı destekleyen modellerde oluyor, temaların içinde gömülü animasyonlar var fakat bu animasyonu bir türlü bulamadım. Bilen duyan gören varsa paylaşabilir mi? Cihazım mi 9se, animasyon olarak istiyorum cihazın turbo desteklemediğini biliyorum.
  5. T

Alış Xiomi Redmi Note 6 pro

İstanbul içi elden kayıtlı note 6 pro arıyorum 800tl verebilirim, mesaj atabilirsiniz
Üst Alt