tukenirsin kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Redmi Note 13 Pro Plus direnç ile kayıt

1715572931 Sabah saatlerinde deneyin
  2. T

Yardım Magisk boot.img

Rom dosyasındaki boot.img dosyasını magidte yamalıyorum yamaladığım dosyayı adb dosyasına atıyorum ve fasboot flash boot bootnew.img sonra yükleniyor ve fasboot reboot yapıyorum açılıyor ve magiste root olmuyor 1711152272 Nasıl yani
  3. T

Yardım Trwp olmadan magisk ile root atma

Evet 1711053163 Merhaba trwp uyumlu değil cihazım dediğiniz gibi yaptığımda oluyor ama magisten root gözükmüyor yani cihaz rootşanmıyor 1711053200 Değiştirdim olmuyor neden
  4. T

Yardım Magisk boot.img

Merhaba Saygı Değer Arkadaşlar Resmi note 13 pro plus kullanıyorum cin romu, magisten boot.img dosyası yamalauıp fasbootla yüklüyorum telefon açılıyor ama magisten root olmuyor bir çok kez denedim bir yolu var mı yardımcı olur musunuz lütfen Not: Cihaz Redmi Note 13 pro plus çin romına türkçe...
  5. T

Yardım Çin romuna Türkçe dil

Hocam merhaba trwp cihazıma uyumlu değil magisten yama yapıyorum ama olmuyor bana yardımcı olabilir misiniz
  6. T

Yardım Çin romuna Türkçe dil

Herkese selam cihazım redmi note 13 pro plus trwp yok magisten dosya yamalayıp flasşladım ama root olmadı çin sürüme Türkçe dil nasıl ekleye biliriz
  7. T

Yardım Çin romuna Türkçe dil nasil yükleyebiliriz

Herkese selam cihazım redmi note 13 pro plıs india romu kullandım ama çim daha akıcı ve verimli geliyor tek sıkıntım Türkçe dil yok trwp olmadan magist ile boot.img yamaldım ama olmadı yardımcı olabilir misiniz
  8. T

MIUI 14 Redmi note 13 pro plus Hyproes rom

Selam abiler redmi note 13 pro plus hyproes hindistan romu indirip recover kurmayı deniyorum ama güncelleme doğrulammıyor diyor yardımcı olabilir misiz
  9. T

Yardım Redmi Note 13 Pro+ güncelleme yapamıyorum

Benim kilifi 2 defa açtım hatta telefonu cine alıp tekrar India romuna döndüm sonra günceleme otomatikmen 0.2 güncelledi
  10. T

Yardım Redmi Buds 5 Pro uygulama görmüyor

2 uygulama var oradan ikisinden de denediniz mi
  11. T

Yardım Redmi Buds 5 Pro uygulama görmüyor

Merhabalar bende redmi buds 5 pro kullanıyorum nasıl bir sorun ile karşılaşıyorsunuz tam olarak
  12. T

Yapıyorum okey veriyor ama magiste root atıldığını göstermiyor
  13. T

Teşekürler cihaz sıfırdan rom kurmuştum zaten hocam denedim olmadı şimdi yine India romuna geçtim mecburen
  14. T

25 yüklüdü olmadı 27 yaptim yine olmadı
Üst Alt