Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom dosyasındaki boot.img dosyasını magidte yamalıyorum yamaladığım dosyayı adb dosyasına atıyorum ve fasboot flash boot bootnew.img sonra yükleniyor ve fasboot reboot yapıyorum açılıyor ve magiste root olmuyor
1711152272
Nasıl yani
Evet
1711053163
Merhaba trwp uyumlu değil cihazım dediğiniz gibi yaptığımda oluyor ama magisten root gözükmüyor yani cihaz rootşanmıyor
1711053200
Değiştirdim olmuyor neden
Merhaba Saygı Değer Arkadaşlar Resmi note 13 pro plus kullanıyorum cin romu, magisten boot.img dosyası yamalauıp fasbootla yüklüyorum telefon açılıyor ama magisten root olmuyor bir çok kez denedim bir yolu var mı yardımcı olur musunuz lütfen
Not:
Cihaz Redmi Note 13 pro plus çin romına türkçe...
Herkese selam cihazım redmi note 13 pro plıs india romu kullandım ama çim daha akıcı ve verimli geliyor tek sıkıntım Türkçe dil yok trwp olmadan magist ile boot.img yamaldım ama olmadı yardımcı olabilir misiniz
Selam abiler redmi note 13 pro plus hyproes hindistan romu indirip recover kurmayı deniyorum ama güncelleme doğrulammıyor diyor yardımcı olabilir misiz