tugsanarda kullanıcısının son içeriği

1. tugsanarda

Yardım Telefon EDL moda geçmiyor

Tam yerini hatırlamıyorum ama test point noktaları var o noktaları kısa devre yapınca edl moda geçiyor M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. tugsanarda

Yardım Root var Paycell Açılmıyor

Rootu gizleyin M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. tugsanarda

Soru Yurtdışı direnç atılmamış cihazın bl kilidini açsam imei gider mi?

Zaten üzerinde 4 ay kullanabildiğiniz imei var o hiçbir şekilde gitmez M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. tugsanarda

Soru Redmi note 9 pro edl no-auth mu?

İstiyor M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. tugsanarda

Yardım Redmi Note 9 Pro cihaz brick oldu ve MiFlashTool calismiyor

Ücretli yardım alacaksınız yetkili hesaptan rom atmak gerekiyor M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. tugsanarda

Çözüldü revanced güvenilir mi?

Çok uzun zamandır kullanmıyorum hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. tugsanarda

Yardım poco x3 nfc sürekli yeniden başlatma sorunu

Twrp yüklüyse rom at geç M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. tugsanarda

Yardım Note pro 5g (garnet) imei kayit islemi

Ücretli yardımlar kısmına bakın M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. tugsanarda

Çözüldü Mi Flash eror verdi ama telefon çalışıyor

Mutlaka bir sıkıntı çıkıyor aynı şey başıma geldi Şimdi telefonu kapatıp açınca 2 defa kapanıp açılıyor M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. tugsanarda

Rehber Xiaomi Telefonlarda Bildirim Sıkıntısını Çözme Rehberi (DontKillMyApp Sorunu)

Maalesef optimasyon yazarak arattım ama sonuç yok M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. tugsanarda

Rehber Xiaomi Telefonlarda Bildirim Sıkıntısını Çözme Rehberi (DontKillMyApp Sorunu)

Maalesef oda yok M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. tugsanarda

Miui poco x3 nfc M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. tugsanarda

Defalarca denedim ama değişen bir şey yok M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. tugsanarda

Sistem optimasyonunu aç ayarı yok M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. tugsanarda

Yardım WhatsApp ve diğer uygulamalarda bildirim gelmiyor

Merhaba hocam sorunu çözebildiniz mi? M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt