tugrulk kullanıcısının son içeriği

1. T

Sohbet Wifi yanında sonsuz işareti nedir

Merhaba, Note 10s MIUI 14. Wifi yanında sonsuz işareti çıkıyor, internette bulamadım, bunun anlamı nedir acaba?
  2. T

Soru Redmi 10a sadece şarj oluyor bilgisayara bağlanmıyor?

Merhaba arkadaşlar, 2 bilgisayar 2 kablo var ama hiç bir şekilde pc ye bağlanmıyor. Bulduğum sürücüleri yükledim, chimera kendi sürücü yükledi ama nâfile.. Bir ayar var da ben mi bilmiyorum. Usb bağlantı seçeneği "dosya aktarma" seçtim yine tık yok bilgisayarda.. Yardım lütfen..
  3. T

Rehber BRICK UNBRICK - Sonunda yaptım.

Merhaba, Telefonu brick yaptım. HİÇ AÇILMAYAN lar için yardım amaçlı yazıyorum. Videolarda birşey eksik oluyor genelde. Uzatmayayım kendim çözüm buldum. Zaten uğraşınca oluyor.. Resim olarak ekliyorum. Bu şekilde hiç açılmayan (yanlış yükledim herşey gitti) Redmi Note 10s cihazı kurtardım. -...
  4. T

Yardım Kumanda showmax uydu alıcısı?

Arkadaşlar merhaba Evde showmax uydu alıcısı var, marka listesinde yok. Mi kumanda da showmax hangisiyle kullanılıyor bilen var mı acaba?
  5. T

Soru Güncelleme bildirimini kapatma

1-interneti kapat, bildirime bas, iptal et gider.. Sonra internet aç. Ayarlar dan güncelleme kapat. Olmazsa her bildirim geldiği böyle yap.. 2-Güncelleme gelmeden ayarı kapatmak lazım. Orijinal romu tekrar yükle, internet i kapat ilk iş güncelleme ayarını kapat..
  6. T

Yardım Ekran resmi görüntüleme programı nerde

Merhaba arkadaşlar, Ekran resmini çekiyor um ve hemen tıkladığımda resmi açan program hangisi? Diğer resimleri de bu program ile açmak istiyorum. Çünkü fotoğraflar ve diğer program sağa sola kaydırma yapmıyor. Resimler arasında geçiş yapamıyorum. Teşekkürler. Redmi 5 plus kullanıyorum. Miui10.
  7. T

Sohbet Arama Kurallarınız

Merhaba, Arama yapınca kısa kelimeler çıkarıldı diyor ??? Zaten bu kelimeler filtre sağlıyor, bunları çıkarınca aradığımızı nasıl bulacağız.. Yüzlerce sonuç geliyor. ??
  8. T

Yardım Miui 9.5'e dönmek?

Yükledim <3
  9. T

Çözüldü Redmi 5 plus Açılmıyor

Ben tecrübeli değilim, sadece bi yol bu.. Brick olanlar için çok faydalı.. Hazır açmışken iki kabloyu bu noktalara lehimleyip telefonun yanından dışarı çıkarmak iyi olur. Bi daha olursa kısa devre için açmaya gerek kalmaz. Idea~~
  10. T

Yardım Miui 9.5'e dönmek?

10 kurdum hiç şarj sorunu yok.. Yalnız word Excel yok 10 da ???
  11. T

Çözüldü Redmi 5 plus Açılmıyor

Belki başa dönmek iyi olur.. Redmi 5 plus android 7 nougat kurmak OrIinal romu geri yüklemek.
  12. T

Rehber Redmi 5 Plus için Test Point Metodu ile Unbrick Yapma Anlatımı

Cihazı açma resetleme videosu. Evet önce ısıtmak lazım..
  13. T

Rehber Redmi 5 Plus için TWRP Kurulumu

Arkadaşlar redmi 5 plus a android 7.1 nougat geri dönmek için şu videoyu izleyin . Back to 7 1 nougat Kolaygelsin.
  14. T

Yardım Cihaz Kilitlendi

Merhaba, MIUI ROM for Redmi 5/Plus - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum sayfasında hem indirme hem Flaşlama anlatım kılavuzu var. Dosyaları indir. Flash guide a bas.. 2 Flash yöntemi var. 8=) Adamlar da zaten bu yollardan biriyle telefonu kurtarıyorlar. Servis dediğin bunu yapıyor..
Üst Alt