Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
2 bilgisayar 2 kablo var ama hiç bir şekilde pc ye bağlanmıyor.
Bulduğum sürücüleri yükledim, chimera kendi sürücü yükledi ama nâfile..
Bir ayar var da ben mi bilmiyorum.
Usb bağlantı seçeneği "dosya aktarma" seçtim yine tık yok bilgisayarda..
Yardım lütfen..
Merhaba,
Telefonu brick yaptım. HİÇ AÇILMAYAN lar için yardım amaçlı yazıyorum. Videolarda birşey eksik oluyor genelde.
Uzatmayayım kendim çözüm buldum. Zaten uğraşınca oluyor..
Resim olarak ekliyorum.
Bu şekilde hiç açılmayan (yanlış yükledim herşey gitti) Redmi Note 10s cihazı kurtardım.
-...
1-interneti kapat, bildirime bas, iptal et gider.. Sonra internet aç. Ayarlar dan güncelleme kapat.
Olmazsa her bildirim geldiği böyle yap..
2-Güncelleme gelmeden ayarı kapatmak lazım. Orijinal romu tekrar yükle, internet i kapat ilk iş güncelleme ayarını kapat..
Merhaba arkadaşlar,
Ekran resmini çekiyor um ve hemen tıkladığımda resmi açan program hangisi?
Diğer resimleri de bu program ile açmak istiyorum.
Çünkü fotoğraflar ve diğer program sağa sola kaydırma yapmıyor. Resimler arasında geçiş yapamıyorum.
Teşekkürler.
Redmi 5 plus kullanıyorum. Miui10.
Merhaba,
Arama yapınca kısa kelimeler çıkarıldı diyor ???
Zaten bu kelimeler filtre sağlıyor, bunları çıkarınca aradığımızı nasıl bulacağız.. Yüzlerce sonuç geliyor. ??
Ben tecrübeli değilim, sadece bi yol bu..
Brick olanlar için çok faydalı..
Hazır açmışken iki kabloyu bu noktalara lehimleyip telefonun yanından dışarı çıkarmak iyi olur. Bi daha olursa kısa devre için açmaya gerek kalmaz. Idea~~
Merhaba,
MIUI ROM for Redmi 5/Plus - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum sayfasında hem indirme hem Flaşlama anlatım kılavuzu var.
Dosyaları indir.
Flash guide a bas..
2 Flash yöntemi var. 8=)
Adamlar da zaten bu yollardan biriyle telefonu kurtarıyorlar. Servis dediğin bunu yapıyor..