tugcan kullanıcısının son içeriği

1. T

Mod Status Bar XL (MIUI 9) Durum Çubuğu Saat & Pil & Şebeke adı boyutları büyütme

Aynen hocam o temada aynı yazı tipi vardı. Bende tema özelleştirmeden sadece yazıları için durum çubuğundan Alakardanya temayı seçiyordum. Sağolsun Otto_man hocam sayesinde artık daha farklı temalarda durum çubuğunda büyük yazı tipini tekrar özelleştirmeye uğraşmadan daha basit kullanabiliyorum...
  2. T

Tema MIUI Theme Designer Türkçe Anlatım

Tavsiyenizi okudum uygun ölçülerde 27 adet duvar kağıdı yükledim ama duvar kağıtlarına isim vermeye üşendim topluca numaralandırarak isim vererek yükledim 2-3 gün sonra mail geldi kabul edilmemiş. Ardından isimlendirerek 4 adet duvar kağıdını yeniden yükledim. İşaretlediğim yerde yazan yere (...
  3. T

Tema iOS 11 Darkmode tema

Dark temalar bana nedense daha hoş geliyor elinize sağlık hocam deniyorum
  4. T

Uygulama Hidden Settings v6.35

Emeğinize sağlık
  5. T

Tema Miui 9 tema Miui v8 için

Denedim null: içe aktarılamıyor diyor
  6. T

Sohbet Site ismi önerilerinizi alalım

Muadil tavsiye edebilirim
  7. T

redmi note3 pro lcd ekran

Siyah renk redmi note3 pro lcd ekran ve dokunmatik bir arada lazım. Bazı yerlerde alınacak en iyi ekranın adını aklımda yanlış kalmadıysa tiananmen olduğunu yazmışlardı. Olmadı bu marka ekran satan aliexpress satıcı linkide kabulümdür. Kurallarda gözden kaçırıpta link istediysem affola...
  8. T

Tema MIUI Ultimate Teması! [Bakmadan Geçme!]

Bu temayı denemek için miui designere kayıt oldum onay maili sonrası kurdum beğendim emeğinize sağlık.
  9. T

TÜRKÇE KLAVYE

Evet hocam ben ücretli sürümünü kullanıyorum 15 gün full deneme imkanı veriyor sonrasında emoji desteği ve tema özelleştirme için satın almazsanız o özellikleri kısıtlıyor normal kullanıma engel değil.
  10. T

Madalya MIUI 8 Madalyası

Başka roma geçmeden caps ekliyeyim :)
  11. T

TÜRKÇE KLAVYE

ai.type klavye de güzeldir alternatif olarak deneyebilirsiniz. Klavye boyutunu kolayca ayarlayabiliyorsunuz
  12. T

redmi 3 rom

Hocam yapmayın Allah aşkına redmi 3 ile alakalı forumda kaç konu var neyin araştırmasından bahsediyordunuz. Hoş ne siz dediniz diye ben, nede ben dedim diye siz birbirimize hak vermeyeceğiz. Yazdıklarınıza katılmıyorum forum paylaşımcılığı ve araştırmak bunlar klasik forum idareci söylemi. Her...
  13. T

redmi 3 rom

Yardım almak adına açtığım bu konuya özelden yardım eden arkadaşı tenzih ederek alaka göstermeyen bir bilenlere tepki olarak kendim araştırıp bulduğum rom linki vereyim. Onay mesajı geldi bootloader kilidini sorunsuz açtım. Fakat istediğim gibi tam türkçe bir sürüm bulamadım bir türlü...
  14. T

redmi 3 rom

Onay smssi gelmemiş bootloader kilidi unlock edilmemiş telefonumda aldığımda yarım yamalak türkçe ile kurulu 7.7.1.1.0 (LHPCNCK) vardı. Yarım türkçe idi belki ama en azından kamera gibi uygulamalar sorunsuz çalışıyordu. Dün akşam tarayıcı ve app marketi sildim telefon garipleşince yeniden...
  15. T

Rehber Redmi Note 3 Bootloader Açmadan TÜRKÇE Rom Yükleme Anlatım

Bilgi için teşekkürler bunun redmi3 için kullanılabilecek bir yöntemi varmı acaba ?
Üst Alt