Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya ben bir kere telefonun kendi ayarlarından güncellemiştim telefonda numaralarım silindi uygulamalar inmedi açıkçası biraz korkuyorum
1618850206
ve ben geçen sene güncelledikten sonra telefoncuya götürdüm 80 tl yazılım ücreti almıştı
Peki telefon yurtdışı sıkıntı olurmu
Wipeye bastığımda böyle birşey çıktı önüme
1588870095
Telefon wipeden sonra böyle birşey oldu Y.dışı olduğu için şuan birşeyde yapamıyorum ne yapabilirim
wipe seçeneğini nasıl yada temizliği nasıl seçiyoruz peki
1588867575
Yada TWRP varmı nasıl öğrenebilirim
1588867578
Yada TWRP varmı nasıl öğrenebilirim
1588867850
Muhammed bey Telefonumda TWRP Dosyası var ama içi boş
Ben size numaramı versem telefonla müsaitseniz iletişime geçme şansımız Varsa iyi olur lütfen çünkü xiaomi kullanıcısı değildim yeni aldım birşey bilmiyorum fazla
Merhabalar lütfen yardım edin telefonumu güncelledim Whatsapptan gelen Fotoğrafları depolamaya indirmediği için Göremiyorum
Google playden Bi uygulama indiremiyorum yada güncelleyemiyorum
Kendi tarayıcısından müzik video veya başka birşey indiremiyorum lütfen bana yardım edin Telefon arama...
Merhabalar lütfen yardım edin telefonumu güncelledim Whatsapptan gelen Fotoğrafları depolamaya indirmediği için Göremiyorum
Google playden Bi uygulama indiremiyorum yada güncelleyemiyorum
Kendi tarayıcısından müzik video veya başka birşey indiremiyorum lütfen bana yardım edin Telefon arama...