Tugberk3434 kullanıcısının son içeriği

1. Tugberk3434

GÜNCELLEME GELDİ

Ya ben bir kere telefonun kendi ayarlarından güncellemiştim telefonda numaralarım silindi uygulamalar inmedi açıkçası biraz korkuyorum 1618850206 ve ben geçen sene güncelledikten sonra telefoncuya götürdüm 80 tl yazılım ücreti almıştı
  2. Tugberk3434

GÜNCELLEME GELDİ

Güncelleme geldi Telefonum yavaşladı donmaya başladı MIUI 11 SÜRÜMÜM Telefoncuya gittim dedi ki güncelleme çöker telefonun dedi Mi 9SE Yurt dışı cihaz
  3. Tugberk3434

Yardım Telefonumu güncelledikten sonra hatalar

Tamamdır Teşekkür ederim
  4. Tugberk3434

Telefon sıfırlandı fakat Sorun hala devam ediyor
  5. Tugberk3434

Peki telefon yurtdışı sıkıntı olurmu Wipeye bastığımda böyle birşey çıktı önüme 1588870095 Telefon wipeden sonra böyle birşey oldu Y.dışı olduğu için şuan birşeyde yapamıyorum ne yapabilirim
  6. Tugberk3434

wipe seçeneğini nasıl yada temizliği nasıl seçiyoruz peki 1588867575 Yada TWRP varmı nasıl öğrenebilirim 1588867578 Yada TWRP varmı nasıl öğrenebilirim 1588867850 Muhammed bey Telefonumda TWRP Dosyası var ama içi boş
  7. Tugberk3434

Ben size numaramı versem telefonla müsaitseniz iletişime geçme şansımız Varsa iyi olur lütfen çünkü xiaomi kullanıcısı değildim yeni aldım birşey bilmiyorum fazla
  8. Tugberk3434

evet unlocked yazıyor ben güncellemeyi kendi uygulaması üzerinden yapmıştım peki internetten bi güncelleme mi indirmem lazım şimdi benim
  9. Tugberk3434

Telefon modeli Mi 9 Se Bootloader dediğiniz Şey açık galiba Tam olarak bilmiyorum onu
  10. Tugberk3434

Yardım Telefonumu güncelledim Fakat sorunları var

Merhabalar lütfen yardım edin telefonumu güncelledim Whatsapptan gelen Fotoğrafları depolamaya indirmediği için Göremiyorum Google playden Bi uygulama indiremiyorum yada güncelleyemiyorum Kendi tarayıcısından müzik video veya başka birşey indiremiyorum lütfen bana yardım edin Telefon arama...
  11. Tugberk3434

Merhabalar lütfen yardım edin telefonumu güncelledim Whatsapptan gelen Fotoğrafları depolamaya indirmediği için Göremiyorum Google playden Bi uygulama indiremiyorum yada güncelleyemiyorum Kendi tarayıcısından müzik video veya başka birşey indiremiyorum lütfen bana yardım edin Telefon arama...
  12. Tugberk3434

Yardım TELEFONU GÜNCELLEDİM BİRŞEY İNDİREMİYORUM VE GÜNCELLEYEMİYORUM

NE TARAFTA ÇIKIYOR ACABA KİLİT İŞARETİ
  13. Tugberk3434

Yardım TELEFONU GÜNCELLEDİM BİRŞEY İNDİREMİYORUM VE GÜNCELLEYEMİYORUM

LÜTFEN YARDIM EDİN TELEFONUMU GÜNCELLEDİM GOOGLE PLAYDAN GÜNCELLEME YAPAMIYORUM VE UYGULAMA İNDİREMİYORUM TARAYICIDAN MÜZİK FALANDA İNDİREMİYORUN WHATSAPPTAN GELEN FOTOĞRAFLARI DEPOYA İNDİRMEDİĞİ İÇİN GÖREMİYORUM LÜTFEN NASIL DÜZELİR YARDIM EDİN
Üst Alt