tucker2 kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Mi9 Kılıf önerisi

evet mesaj atabilirsiniz
  2. T

Soru Mi9 Kılıf önerisi

Bursa, mesaj atabilirsiniz
  3. T

Soru Mi9 Kılıf önerisi

Ürünler elime ulaştı ancak bu arada cihazı sattığım için boşa çıktılar.İsteyen olursa maliyetine + kargo ücreti karşılığı verebilirim.
  4. T

Soru Mi9 Kılıf önerisi

İyi günlerde kullanın angel~~, vergi düzenlemesinden sonra mı almıştınız ? Eğer öyleyse satın alımdan sizin elinize geçene kadar sürecin nasıl ilerlediğini paylaşır mısınız ?
  5. T

Soru Mi9 Kılıf önerisi

Önceki tecrübelerime göre cihaz düşünce tam köşelere denk gelmezse nerdeyse yumuşak plastik kadar koruyor.Aliexpress üzerinden me almıştın kılıfı ?
  6. T

Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Arkadaşlar 1 sayfa önce bir soru sormuştum cevap verebilecek var mı ? Adaway youtube reklamlarını engellemiyordu ben de çalışmıyor sanıyordum meğer durum fakrlıymış angel~~
  7. T

Soru Mi9 Kılıf önerisi

US $2.34 23% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı US $1.93 24% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı US $1.93 24% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı Ben de kılıf araştırmıştım cihazı alırken ama bu kadar kibar ve ince bir cihaza kaba kaba (bana göre) kılıflar yapmışlar.Alıp taksam cihazın estetiği tamamen...
  8. T

Rehber XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım

Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim böyle faydalı bir uygulamayı tanıttığı için.Alıntıladığım mesajda da bahsedilmiş ama sorunun sadece costum rom kısmı cevaplanmış.Cevaplanmayan kısmı için ben de sorayım, cihazım global model mi 9 şuan mi-globe 9.6.5 rom yüklü, bu program ile cihazı...
  9. T

Soru TWRP ile nasıl yedek alınmalı ?

Şimdi şöyle son birkaç gündür sürekli forumdan bir şeyler okuyorum, diğer cihazlardaki konulara da göz atıyorum yeni şeyler öğrenirim diye.Zaten sizin ve diğer yöneticilerin bilgisi ve bu foruma katkıları kesinlikle tartışılmaz.Ama malesef ki ben Xiaomi(mi 9 ilk xiaomi cihazım) markasına ve...
  10. T

Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

İlk mesajda ve bir önceki sayfada da ince ayarlardan bahsedilmiş, bu ayarlar romun içine gömülü mü geliyor yoksa menülerde bu ince ayarlamaları yapabileceğimiz seçenekler mi var ? Dün mi 9 cihazıma mi-globe 9.6.5 beta sürümünü yükledim ama örneğin Pil ve Perfomans menüsünde önceden kullandığım...
  11. T

1560334600 Hocam birşey daha sorabilir miyim, bu bahsettiğiniz 4 bölümü (Boot, Recovery, System ve Data) back up alınca tam olarak neleri yedeklemiş oluyoruz ? Ben arayüz ve sistemde yaptığım ayarlar, yüklediğim uygulamalar ve ayarları vs kısacası telefondaki resim, müzik, video, belge vs hariç...
  12. T

Rom Mi 9 - MIUI 10 v9.5.30 Global Beta Rom

Hayır kaybolmuyor Bende tek gözüküyordu
  13. T

Merhaba, dün itibarıyla cihazı unlock edip costum rom yükledim.Cihazın bootloader'ı açarken komple fabrika ayarlarına döndüğü için cihazda sadece Recovery - Xiaomi Mi 9 Twrp 3.3.1-0601 Tek Tuş Yükleme Aracı konudaki twrp ve Rehber - Mi 9 Magisk ile Root konudaki magisk'i yüklemiştim.Costum rom...
  14. T

Recovery Xiaomi Mi 9 Twrp 3.3.1-0601 Tek Tuş Yükleme Aracı

Evet dediğiniz gibiymiş durum, sağolsun abi ile özelden mesajlaşarak hallettim cihaza mi-globe rom kurabildim.Ama şimdi de her twrp'ye girişimde şifre istiyor, eğer konuda talimatlarda yazdığı gibi format data yaparsam yüklediğim uygulamalar, arayüz ayarlarım vs silinir mi ?
Üst Alt