Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Aylar öncesinde ekranım kırılmıştı ve bu forumda bazı arkadaşlar ekran tamiri yaptığını veya elindeki cihazların ekranlarını satabileceklerini söylemişlerdi. Şu an maddi durumumu düzelttim. Elinde bozuk ama ekranı sağlam telefonunu veyahut ekran tamiri yapan kişilerin özelden veya...
Selamlar. Mi8 SE telefonumun iç ekranı kırıldı. Değişim için 650 tl +50 tl işçilik istediler. Söylediklerine göre orijinal cam takacaklarmış. Kimine göre piyasada orijinal ekran yok. Sizce telefonu yaptırayım mı? Bu işlerden çok anlamıyorum fakat sıfır kayıtsızı 1200 tl diyorlar. Sizce değer mi...
Selamlar, forumda yeniyim. Bugün Mi 8 SE aldım. Magisk kurulu içerisinde. Merak etip açtım ve güncelleme geldiğini gördüm. Güncellediğimde ise bu sürüm eski v18 daha altta kullanılamaz gibi bir ekran geldi ve kapandı. Size sorum şu olacak. Acaba Magisk'e attığım güncelelmeyi geri ama şansım var...