Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu adımları takip ettiğim takdirde İMEİ gitme sorunu olur mu? Telefonr epairli imiş. Aldıktan sonra öğrendim ve güncelleme yapamadım yıllardır korkudan.
Selamlar, Telefonuma bu yazılımı yükleyince imei gitme gibi bir durum oluyor mu acaba? Bir de modem dosyası kurmama gerek kalıyor mu? Hiç atmadaım daha önce o yüzden sormak istedim.
Tekrardan teşekkür ederim hocam. Haliyle dediğiniz gibi bir çok yorum korkutucuydu. Gorilla glassdeğil falan diyeni bile duydum o yüzden az buz bi para değil bir öğrenci için ekran parası :D
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu bahsettiğiniz işyeri farklı şehirden cihaz kabul ediyor mu acaba? Bir de takılan ekran orijinal ekrana yakın kalitede mi? Dandik bir camı olur da kırılır diye korkmuyor değilim :D
Merhabalar,
Aylar öncesinde ekranım kırılmıştı ve bu forumda bazı arkadaşlar ekran tamiri yaptığını veya elindeki cihazların ekranlarını satabileceklerini söylemişlerdi. Şu an maddi durumumu düzelttim. Elinde bozuk ama ekranı sağlam telefonunu veyahut ekran tamiri yapan kişilerin özelden veya...
Hocam öncelikle teşekkürler. Benimiçin kamera aman aman bir öneme sahip değil. Performans yani işlemci ram sorununu en az 3 4 sene yaşamayacağım bir telefon olması. Mesela Mi8 SE 'stabil romda onlarca program yüklüyken bile Ram'in 6/3 ü boştu. Kasmadır donmadır yaşamıyordum. Diğer telefonlar da...
Size tamamen katılıyorum. Ben de uzun süre düşündüm bu konuyu. Yapıyorsun ama kadro ve geçişlerin durumu malum. Ayrıca yoruculuk ve yıpratıcılık seviyesi çok yüksek. Ömür boyu öpğrenci oluyorsun bu yolda :D O nedenle mantıklı karar vermekçok önemli.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Peki telefon olarak ne önerirsiniz. Gönlüm 8SE den yana fakat telefon düşürme hastalığım var. Bu nedenle note serisine kayıyor gözüm. Performansı denk bir telefon mu alayım yoksa mi8 se devem mı etmeliyim. Kafam çok karışık.
Selamlar. Mi8 SE telefonumun iç ekranı kırıldı. Değişim için 650 tl +50 tl işçilik istediler. Söylediklerine göre orijinal cam takacaklarmış. Kimine göre piyasada orijinal ekran yok. Sizce telefonu yaptırayım mı? Bu işlerden çok anlamıyorum fakat sıfır kayıtsızı 1200 tl diyorlar. Sizce değer mi...
Söylediklerinde haklısın. Fakat olayın bir de başlangıç süreci var. Herhangi bir üniversite bölümünde verilen bir ders genellikle o alana giriş dersi veyahut başka bir dersle ortak ilerleyecek bir müfredatı veren derstir. Bu noktada eğer hocaların iyiyse (iyilikten kasıt ders anlatma kabiliyeti...