ttalhaguz kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mi kumanda

Arkadaşlar note 6 pro kullanıyorum miui 11 den önce mi kumandayı çok rahat bir şekilde kullanıyorum fakat güncellemeden sonra televizyonu açan tuşu bulduktan sonra bide uydu alıcısı eklememi istiyor önceden buna gerek kalmadan kullanabiliyordum şimdi kullanamıyorum. Bunu tekrardan uydu alıcısı...
  2. T

Yardım güncelleme yüklenmiyor

Deneyeceğim teşekkürler 1571085404 Hocam Güncelleme paketi için attığınız yerde telefonu formatlayıp öyle yükleyin diyor gerek varmı buna ? Bide 3 seçenek var hangisi sağlıklı olan?
  3. T

Teşekkür ederim bir bakayım. SS i sonradan ekledim gördünüz değilmi ?
  4. T

onu nereden yükleyeceğim daha önce hiç yapmadım ? 1571058504 SS eklemeyi unutmuşum özür dilerim
  5. T

Reis kapatıp açmayla olacak bişey değil gibi şayet bikaçkez kapatıp açtım başka sebeplerden ötürü cihazı iki hafta önce Hepsiburada dan aldım Türkiye garantili.Ss ekliyorum %1 lik kısım belli bir ilerlemeden sonra başa dönüyor Max %32 ye çıktı sonra başa döndü defalarca denedim. İki farklı wifi...
  6. T

iki farklı wifi den bide mobil veriden denedim yine olmadı
  7. T

1.6 gb yazıyor 1571057423
  8. T

son güncelleme paketini indiremiyorum zaten sorun orada :( 1571057169 redmi note 6 pro
  9. T

redmi note 6 pro
  10. T

telefonu yeni aldım fakat v10.3.6.0 güncellemesini yüklemiyor belli bi yüzdeye geldikten sonra %0 a dönüyor bunun çözümü nedir?
Üst Alt