Tsksn kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mi5 gps donanımsal sorun

Merhabalar, mi5 cihazımızda son global sürüm yüklüydü, gps sağlıklı çalışmıyordu, aynı gps uygulamasıyla açık alanda diğer telefonlar birçok uydu bulurken mi5 çok az buluyor ve navigasyonda sürekli 50-60 metre arkadan gelecek şekilde hatalı konum bilgisi veriyor, kapalı alanda diğer telefonlar...
  2. T

Yardım Mi5 entegresi hk.

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam
  3. T

Yardım Mi5 entegresi hk.

Merhabalar, telefonu 2 ay önce tamirciye vermiştim, yedek parçası olmadığı için yapamadığını söyledi. Bugün başka bir tamirciye verdim, bu fotoğrafı gönderdi. Entegreyi sökmüş ilk tamirci. Kodu olmadığı için bir işlem yapamadığını söyledi arkadaş. Bilen bir arkadaş fotoğrafta işaretli alanda...
  4. T

Yardım mi5 kapandı açılmıyor

Teşekkürler Hocam fakat bataryayı değiştirdim, yine olmadı. Uzman arkadaşların söylediği gibi 8994 güç entegresi in değişmesi gerekiyor büyük ihtimal.
  5. T

Yardım mi5 kapandı açılmıyor

Hocam servisten cevap geldi mi? Bendede benzer bir sorun var. Telefon kapandı ve açılmadı. Hiçbir tepki yok, bildirim ışıkları dahil görsel bir belirti yok. Sadece açma kapama düğmesine uzun süre basınca telefon ısınıyordu, batarya dan olabilir diye düşünüp Deji batarya aldım ve değiştirdim...
Üst Alt