Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onun da piyasada auth kadar parası var, paylaşacak biri var mı diye merak ettim
Olay yetkili hesaplarla en eski rom çevirme ama her cihaz serisi için farklı hesap gerektiriyor. Xiaomi 18 serisinde işe yarayabilir diye özellikle paylaşmıyoruz
Boşa beklemeyin, Xiaomi 17 serisi çok yeni olduğundan auth harici çözülmez ve auth demek = en az 1 yıl 50$ altına bl açılamayacak demek. Auth ucuzlaması da bu fiyatlara gelmesi en azından 4-5 ay sürer. Şu an fiyatlar 100-140$ arası.
Şubat güncellemesi yapılı 17 kullanıyorsanız seneye kadar bl...
https://t.me/cleverestech/50471/98251
Xiaomi 13 ve Xiaomi 15 dosyalarını ekledim. Şubat güncellemesi olsa bile Bootloader kildiini açabilirsiniz.
Xiaomi 14 falan dosyaları da var ama şahsen bunları paylaşmak istiyorum 😁
Çoğu cihaza yetkili hesapla sürüm düşürme dosyaları Şubat yamasında sürüm düşürerek bl açma yöntemi de çıkmış. Auth gerekmeden bl açılıyor yani tam emin olunca paylaşıcam zaten çoğu kişi yapıyor ama çoğu şey Çince olduğu için çevirmesi uğraştırıyor. Belki paylaşmam bile üşendirici derecede uzun...
Brom mode açıkları var, zaten istenilen rom flşlanabildiği için umursanmıyor. Bootloader açıkları popüler olmadığı için yayılmıyor. Coolapk araştırarak bulabilirsiniz, Kolay gelsin
Boş video. Ayrıca bana d.m göndermeyin sadece size değil buradaki herkese söylüyorum d.m cevaplamıyorum. Mantıklı görürsem forumda mesajlarınuzı cevaplarım ama özelden yazıp size özel yardımda bulunmamı beklemeyin, herkesin zamanı var.
https://github.com/atlas4381/qualcomm_avb_exploit_poc
It requires you to have EDL (Electronic Data Access). So it's not very useful without auth. You can also do this by opening the device, but it's not recommended for expensive devices.
For all devices running before the February patch, you...
Gelecek yıl bu fiyata bir alt seri S-R gibi bir isimle satılacak aynı donanım 1200$ dan başlar yani 200$ zam gelir
Seneye ne olacağını anlamak için Vivo Ultra cihazını kaç dolardan satışa sunduğın bakın, biraz anlaşılır
Ram fiyatları tekrar zam yiyecek bu sebeple Apple gibi şirketlerde zam...
Çin'de bile 17 Pro Max sıfır 42K şu an, o yüzden pek bir şey denemez seneye baya büyük zamlar geleceği için pahalı da olsa 45-55 arasına almanızı öneririm
Diğer cihazlar için olan yöntemi saklayan Çinliler, Coolapk tarzı platformlarda 1 ay sonra ücretsiz görmeye başlarsınız