truva06 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

arkadaş benden önce cevaplamış. Cihaz güncellenmiyor.
  2. T

Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

Bl kilidi kapalı tek sim dirençli 14 ultraya server kayıt işlemi yapılıyor mu? Evet ise işlemi yapan güvenilir bir isim var mı?
  3. T

Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOs 2.0 Güncelleme Gelenler.

hyperOS 3 çıkınca da aynı sorun devam eder mi acaba?
  4. T

hyperOS 3 bekleyecez anlaşılan 😀
  5. T

Hocam benim cihazım bl kilidi açılmadan direnç ile tek sim işlem yapıldı. hyperOS ilk geldiğinde güncelleme yaptım sıkıntı yoktu 2 gelince yapayım dedim data hatasi verdi. Sonra eski rom a geri dönmüş. Yani bu cihaza tekrar ota üzerinden güncellemeyi denesem mi?
  6. T

MIUI 14 Xiaomi 14 Ultra kullananların dikkatine

Server kaydı ileride silinme gibi sorunu oluyor mu? Güncellemeleri yapmak sorun yaratır mı?
  7. T

Yardım Mi 11 Ultra çözemediğim bazı ayarlar ve konular

emin misiniz? 750 lira olduğuna göre direnç falan değişiyor o zaman. neresi yapıyor?
  8. T

Soru MI 11 Ultra'da RSA kilidi var mı?

Merhabalar arkadaşlar. Mı 11 ultra için geçici süre uzatma yapan bir yer var mı bildiğiniz? Imei repair işlemi hâlâ mümkün değil sanırım ama en azindan süreyi uzatiriz
  9. T

Yardım Rehber sorunu

usta dediğin yere baktım. sadece google la kayıtlı kişiler gösteriliyor. sim karttakiler aktif değil zaten sim boş. kişi kaydı yok(
  10. T

Yardım Rehber sorunu

Benim mi 11 ultra da değişik bir sorun var. Eu rom kullanıyorum ve rehberde aynı isimden 2 şer tane görünüyor. Ama 2. Aynı isimde telefon numarası yok. Sadece isim var. Bunu nasıl düzeltiriz bilen yardımcı olursa çok sevinirim
  11. T

MIUI 12.5 Mi 11 Pro / Ultra – EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.2.0.RKAEUXM İndirme Bağlantısı

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu Avrupa rom da Xiaomi min kendi uygulamaları mı var yoksa google uygulamaları mı var? (Numara çevirici, arama kaydı vs.) Birde güncelleme önce Avrupa ya mı gelir yoksa Endonezya ya mı?
  12. T

Recovery Mi 10T/Pro Orange Fox Kurulumu Beta

hocam ben bunu 10t ye twrp den flashladım. ama recovery olarak orjinal recovery açılıyor acaba neden olabilir? android 11 kullanıyorum
  13. T

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

Arkadaşlar ilk sayfada ki linkler çalışmıyor mu yoksa bende mi bir sorun var? Ustalar yardımcı olabilir mi Şu an iniyor teşekkürler
  14. T

Arkadaşlar ilk sayfada ki linkler çalışmıyor mu yoksa bende mi bir sorun var? Ustalar yardımcı olabilir mi?
  15. T

Bende bekliyorum merakla. Abi hangi markayı alırsan al yazılım desteğine gelince hepsi berbat ya. Android 12 ile alırız artık 12.5 güncellemesini)
Üst Alt