Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam benim cihazım bl kilidi açılmadan direnç ile tek sim işlem yapıldı. hyperOS ilk geldiğinde güncelleme yaptım sıkıntı yoktu 2 gelince yapayım dedim data hatasi verdi. Sonra eski rom a geri dönmüş. Yani bu cihaza tekrar ota üzerinden güncellemeyi denesem mi?
Merhabalar arkadaşlar. Mı 11 ultra için geçici süre uzatma yapan bir yer var mı bildiğiniz? Imei repair işlemi hâlâ mümkün değil sanırım ama en azindan süreyi uzatiriz
Benim mi 11 ultra da değişik bir sorun var. Eu rom kullanıyorum ve rehberde aynı isimden 2 şer tane görünüyor. Ama 2. Aynı isimde telefon numarası yok. Sadece isim var. Bunu nasıl düzeltiriz bilen yardımcı olursa çok sevinirim
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu Avrupa rom da Xiaomi min kendi uygulamaları mı var yoksa google uygulamaları mı var? (Numara çevirici, arama kaydı vs.) Birde güncelleme önce Avrupa ya mı gelir yoksa Endonezya ya mı?