trsword52 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Güvenlik uygulaması

hepsi açık hocam. benim tahminim hyperosa 2 ye geçince format atmadım sizce alakası olabilir mi
  2. T

Çözüldü Hyperos 2.0 14T

Hala yapamayanlar varsa bölgeyi mısır yapıp deneyin hemen güncelleme geliyor bilginize
  3. T

Yardım Güvenlik uygulaması

Beyler HeyperOS 2 ye geçtiğimden beri Güvenlik uygulaması Play Storeden uygulama indirince tarama yapmıyor. Bunu bi kaç kere denedim ve aradım bulamadım. Çözümünü bilen varsa yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  4. T

Yardım Şarj takılı kalıyor

Sizdeki hangi sürüm ekran farklı da Bendeki 2.0.2.0
  5. T

Yardım Şarj takılı kalıyor

Arkadaşlar Bölgeyi Mısır yaptıktan sonra hyperos 2 ye geçiş yaptım. Sabah uyanınca telefonu şarja taktım. Yarım saat sonra baktım şarj %80 deydi. Biraz daha bekledim hâlâ aynı. Sonra Ampere programı ile kontrol edeyim dedim "0" gösteriyor. Sorun nedir? Yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden...
  6. T

Yardım Yeni xiaomi mi 14t Cihazın şarjının hızlı bitmesi

Direnç kayıtlı cihazlarda arka kapak açılıp çipte oynama yapılıyor diye biliyorum. Çoğu telefoncu arkadaşlar tavsiye etmiyor. Aynı zamanda herkesin tam garanti vereceği bir işlem değil.
  7. T

HyperOS HyperOS 2 Güncellemesi Başladı

Benim ki global rom acaba sizin rom nedir 1739124171 Hâlâ gelen giden yok
  8. T

Yardım Hızlı Biten Batarya Hakkında

Pil optimizasyonuna girin arka planda çalışan uygulamaları göreceksiniz. Özellikle telefonu yeniden başlattığınızda birçok gereksiz uygulama kendiliğinden başlıyor
  9. T

Yardım Wi-fi Arama

Ne zaman gelecek hyperos 2 bilginiz var mı
  10. T

Yardım Wi-fi Arama

*#*#869434#*#* kodu girdim Arkadaşlar kendiliğinden düzeldi ama tekrar tekrar gidiyor tam çözümü bilen var mı
  11. T

Yardım Wi-fi Arama

Beyler telefonda çift sim var. Hattın birinde wi-fi arama açılıyor diğerinde kullanılmıyor diyor. Tavsiyeniz var mı Hyperos 1.0.7 yüklü
  12. T

Yardım Xiaomi Redmi Buds 3 Lite Siyah Bluetooth Kulaklık Sorunu

Merhaba ben mi mağazasından temmuz ayında redmi buds 4 aldım sürekli bağlantı kopuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Sıfırlamayı denedim yine aynı Telefon 11t HyperOs.
  13. T

Yardım Müzik uygulaması silindi nasıl geri getirebilirim

Bir sene sonra işime yaradı teşekkürler hocam
  14. T

Yardım Volte

*#*#86583#*#* denediniz mi
  15. T

Soru Arama ve sms engelleme

Arkadaşlar yıllardır kullandığım Truecaller uygulamasını tavsiye ederim. Arama ve Sms engelleme özelliği mevcuttur. Etrafımdaki birçok kişiye de önerdim sorunsuz kullanıyorlar.
Üst Alt