Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler merhaba. Telefonumda son bir aydır aşırı ısınma söz konusu. Adana'da yaşıyorum ama diğer telefonum 8 pro da ısınma yok.Fazla oyunda oynamıyorum. Bu ısınmaya sebep olan nedenleri nasıl bulabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Telefon 11T 8/128 Rom 12.5.8 EU yüklü.
Selamın Aleyküm. Arkadaşlar mi 11T de normal kulaklık ve Bluetooth kulaklık da ses az geliyor. Aynı müziği başka telefonda açıyorum ses daha yüksek geliyor nasıl düzeltilir
Arkadaşlar Güvenlik uygulamasını otadan gelen güncellemeyi yükledim ama şöyle bir durum var.
Pilden tasarruf etmek için Karanlık Modu kullanıyorum. Optimizasyon yapınca Karanlık Modu kapatıyor. Neden olabilir
Arkadaşlar telofana arada bir hard reset atıyordum bu kez format atayım dedim. Şöyle bir şey farkettim Sistem cihazımı Mipad olarak algılıyor. Bu normal midir.
Arkadaşlar bazı oyunlarda telefon gamepad takılı gibi görünüyor. Biraz araştırdım. Octopus diye bir uygulama varmış. Açıkçası ben yapamadım. Ustalardan ricam bu konuya el atar mısınız
Tavsiye edilen uygulama
Octopus
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chaozhuo.gameassistant
Sorun...
Arkadaşlar benim gibi cep faturanızda sürpriz yaşamak istemiyorsanız bunları yapın.
Lütfen başka tavsiyeleri olanlar da yazsın!
*Ayarlar
*Şifreler & Güvenlik
*Yetkilendirme & geri alma altından
*Xiaomi SIM etkinleştirme kapatın
Ayrıca:
*Ayarlar
*Mi Hesabı altından
*Cihazı bul
*Yedekleme...
Arkadaşlar ekran kilidini açınca siyah bir ekran geliyor içinde kırmızı çizgili bir dikdörtgen çıkıyor bu ne olabilir. Ekran görüntüsü alamadım çünkü bir anlık bir görüntü gelip gidiyor. İyi forumlar
Arkadaşlar telefonu formatlamadan önce herhangi bir uygulama açıkken geri tuşuna uzun basınca uygulamayı zorla kapatıyordu şimdi olmuyor bu özelliği nasıl açabilirim. İyi forumlar
Arkadaşlar sistem telefonun %100 tam şarj olduğunu göstermiyor. Bunun için Ampere uygulamasını kullanıyorum. Hatta gösterge de 100 yazsa bile bu uygulama tam şarj olmadığını gösteriyor.
Sorunu nasıl düzeltebilirim