Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler HeyperOS 2 ye geçtiğimden beri Güvenlik uygulaması Play Storeden uygulama indirince tarama yapmıyor. Bunu bi kaç kere denedim ve aradım bulamadım.
Çözümünü bilen varsa yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar Bölgeyi Mısır yaptıktan sonra hyperos 2 ye geçiş yaptım.
Sabah uyanınca telefonu şarja taktım. Yarım saat sonra baktım şarj %80 deydi. Biraz daha bekledim hâlâ aynı. Sonra Ampere programı ile kontrol edeyim dedim "0" gösteriyor. Sorun nedir? Yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden...
Direnç kayıtlı cihazlarda arka kapak açılıp çipte oynama yapılıyor diye biliyorum. Çoğu telefoncu arkadaşlar tavsiye etmiyor. Aynı zamanda herkesin tam garanti vereceği bir işlem değil.
Pil optimizasyonuna girin arka planda çalışan uygulamaları göreceksiniz. Özellikle telefonu yeniden başlattığınızda birçok gereksiz uygulama kendiliğinden başlıyor
Merhaba ben mi mağazasından temmuz ayında redmi buds 4 aldım sürekli bağlantı kopuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Sıfırlamayı denedim yine aynı
Telefon 11t HyperOs.
Arkadaşlar yıllardır kullandığım Truecaller uygulamasını tavsiye ederim. Arama ve Sms engelleme özelliği mevcuttur. Etrafımdaki birçok kişiye de önerdim sorunsuz kullanıyorlar.