trsword52 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Mi 11T Aşırı Isınma

Beyler merhaba. Telefonumda son bir aydır aşırı ısınma söz konusu. Adana'da yaşıyorum ama diğer telefonum 8 pro da ısınma yok.Fazla oyunda oynamıyorum. Bu ısınmaya sebep olan nedenleri nasıl bulabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. Telefon 11T 8/128 Rom 12.5.8 EU yüklü.
  2. T

Yardım Ses çıkışı sorunu

Selamın Aleyküm. Arkadaşlar mi 11T de normal kulaklık ve Bluetooth kulaklık da ses az geliyor. Aynı müziği başka telefonda açıyorum ses daha yüksek geliyor nasıl düzeltilir
  3. T

Yardım Güvenlik Uygulaması

Arkadaşlar Güvenlik uygulamasını otadan gelen güncellemeyi yükledim ama şöyle bir durum var. Pilden tasarruf etmek için Karanlık Modu kullanıyorum. Optimizasyon yapınca Karanlık Modu kapatıyor. Neden olabilir
  4. T

Yardım Sistem sorunu

Arkadaşlar telofana arada bir hard reset atıyordum bu kez format atayım dedim. Şöyle bir şey farkettim Sistem cihazımı Mipad olarak algılıyor. Bu normal midir.
  5. T

Yardım Ekran küçülme ve takılması

Arkadaşlar arada bir klavye takılı kalıp ekranda duruyor ve gitmiyor. Neden olabilir
  6. T

Yardım Yetkilendirme sorunu

Arkadaşlar benim telefonun yetkilendirme geri almasında bunlar var nedir bilgisi olan var mı? -msa -miuiDaemon
  7. T

Yardım Gamepad sorunu

Arkadaşlar bazı oyunlarda telefon gamepad takılı gibi görünüyor. Biraz araştırdım. Octopus diye bir uygulama varmış. Açıkçası ben yapamadım. Ustalardan ricam bu konuya el atar mısınız Tavsiye edilen uygulama Octopus https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chaozhuo.gameassistant Sorun...
  8. T

Soru GPS gösterge sorunu

Arkadaşlar GPS kapalı olduğu hâlde ayarlarda açık görünüyor. Bu neden olabilir. Tarama ayarı da kapalı
  9. T

İpucu Ekstra tedbir

Arkadaşlar benim gibi cep faturanızda sürpriz yaşamak istemiyorsanız bunları yapın. Lütfen başka tavsiyeleri olanlar da yazsın! *Ayarlar *Şifreler & Güvenlik *Yetkilendirme & geri alma altından *Xiaomi SIM etkinleştirme kapatın Ayrıca: *Ayarlar *Mi Hesabı altından *Cihazı bul *Yedekleme...
  10. T

Soru Güvenlik Uygulaması

Arkadaşlar bu uygulamayı başka marka telefonlara nasıl yükleyebilirim. Mesela Samsung İyi forumlar Not: normal kurulmuyor hata veriyor
  11. T

Yardım Siyah Ekran

Arkadaşlar ekran kilidini açınca siyah bir ekran geliyor içinde kırmızı çizgili bir dikdörtgen çıkıyor bu ne olabilir. Ekran görüntüsü alamadım çünkü bir anlık bir görüntü gelip gidiyor. İyi forumlar
  12. T

Yardım Geri Tuşu

Arkadaşlar birkaç oyundan çıkış yapmak için geri tuşuna 2 kere basıyorum ama çıkış yapmıyor. Bunu nasıl düzeltiliriz
  13. T

Çözüldü Geri Tuşu ile Uygulamayı Zorla Kapatma

Arkadaşlar telefonu formatlamadan önce herhangi bir uygulama açıkken geri tuşuna uzun basınca uygulamayı zorla kapatıyordu şimdi olmuyor bu özelliği nasıl açabilirim. İyi forumlar
  14. T

Soru Şarj Göstergesi

Arkadaşlar sistem telefonun %100 tam şarj olduğunu göstermiyor. Bunun için Ampere uygulamasını kullanıyorum. Hatta gösterge de 100 yazsa bile bu uygulama tam şarj olmadığını gösteriyor. Sorunu nasıl düzeltebilirim
  15. T

Soru Kasko ve Değişim

Arkadaşlar telefonu alırken kasko yaptırmıştım. Şimdi değiştirmek istiyorum ne yapmam gerekiyor tavsiyeniz var mı
Üst Alt