Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi nin hybrid ve piston air ni kullandım ikisinide tavsiye ederim hybrid daha iyi ses sunuyor fiyatı daha yüksek piston air de daha ergonomik kulağın daha rahat eder
Sıfırlamadan önce hiç sinyal yoktu servis yoktu aradım tekrar müşteri hizmetlerini geçişi yapan çok zeki insalar 3g yi kapatmış geçirme sırasında açtı konuştuğum kişi kapatıp açınca geldi
Imei atılmış mi 5 var daha önce faturasız kullanıyordum 4g 3g ile ilgili bir problem yoktu şimdi faturalıya geçince hat gelmedi internet ayarlarını sıfırlayınca geldi ama şimdi de 2g de hat 3g ve ya 4g görmüyor İnternete giremiyorum ne yapılabilir
Geçen güncellerken soft brick oldu cihaz düzelttim ama bu sırada içindeki her şey gittim tüm resim vs ondan geçmeyi şimdilik düşünemiyorum ama ciddi bir bir fark varsa düşünebilirim benim de bazen 3 3.5 saate düşüyor şarj cihazı ile dolaşmak gerekiyor böyle olunca