Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Telefonum Redmi Note 7 garantisi bitti. Telefona root atmak istiyorum ancak bazı endişelerim var. Telefonda bankacılık vs. İşlerim oluyor. Şifrelerim vs telefonda. Bunların çalınma ihtimali vs gibi sorunlar var mı? Eksileri artıları nelerdir? Yardım ederseniz sevinirim.
Herkese merhaba iyi sosyaller. Telefonum Xiaomi Redmi Note 7. Telefonda çok fazla yavaşlama olmaya başladı. Ram kullanımlarını takip ediyorum ve kullanılabilir RAM miktarını 1 gb gibi çok az değerler olarak görüyorum. Yapabileceğimiz bir şeyler var mı? Şimdiden teşekkürler.
Kullandığım telefon rn7 ve çok müzik dinleyen biriyim. Syrox marka kulaklık aldım ve sıkıntı olmaya başladı. Kulaklık jak girişi oynadıkça video değişiyor müzik duruyor veya ses seviyesi değişiyor. Telefona başka kulaklık takınca olmuyor. Aldığım syrox marka kulaklığı başka telefona takıncada o...
Herkese merhabalar. Başlıktada gördüğünüz üzere redmi note 7 kullanıyorum ve 1 uygulamayı çok kullanıp alta aldığımda ya da kapattığımda ekranda o uygulamanın ismi , simgesi , vb. işaretleri silik şekilde gözüküyor ve sinirimi bozuyor. Daha 1 yıllık telefon sorun çıkmasını istemiyorum. Bu...
Herkese merhabalar. Geçen gün idareten syrox marka bir kulakiçi kulaklık aldım. Ancak sıkıntı şu kijak girişinde hafif bir oynama olduğu zaman video, müzik vs. duruyor ya da atlıyor. Bunun çözümü var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Xiaomi Redmi Note 7 kullanıyorum. Ve telefonda resimde gördüğünüz gibi vb. yazılar yaklaşık 1 dk duruyor. Ve bundan çok rahatsız oluyorum eskiden 10 veya 5 saniye idi. Yardım ederseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar redmi note 7 telefonumu 2019 eylülden beri kullamıyorum ve bu hata canımı sıkmaya başladı bir çözümü varsa yardım eder misiniz? Şimdiden teşekkürler herkese.
Merhabalar ben Xiaomi Redmi Note 7 kullanıyorum ve Önceden Vodafone kullanıyorum ve volte ile ilgili sıkıntı yaşamamıştım ancak türk Telekom a geçince volte kullanamıyorum ve cihazım online işlemler uygulamasında gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.