trojen610 kullanıcısının son içeriği

1. trojen610

Yardım Şebeke gelmiyor ( durum imei ile alakalı değil )

whatsapp kullanırken bir anda mobil ağ ve internet erişimim kesildi, sim durumunda bağlı değil olarak görünmekte. telefonda normalde olmayan bir sorun imei kaydında da sorun yok, sim hizmetleri de çalışmakta ancak "sadece acil aramalar" olarak çift sim çalışmamakta. Durumun raporunu sağlamak...
  2. trojen610

Ücretli Destek Aranıyor

yeni yazılım atıldı nvram ve nvdata yedeklerim mevcut fakat geri yüklenmiyor bu konuda şu vakitte destek verebilecek varsa acilen sevinirim.
  3. trojen610

Yardım Eu beta sistem başlatıcısı bug'ı

Mi 9 se Eu beta kullanıcısıyım. Kilit ekranini parmak izi ile açtıktan sonra boş olarak ekranı açmakta. Sorunumu nasıl çözebilirim ?
  4. trojen610

Yardım Pixel experience Plus rom kurma.

PE'de grus için destek sona erdi hocam, başka bir rom bakın derim :)
  5. trojen610

Yardım İthalat garantili Mi 9 se aldım imei sorgulamada MDE40-MI MAX2-D4 yazıyor

IMEI numarasını Xiaomi verify den sorgulayıp kontrol ettirebilirsin. Yazdıklarına göre Çin modeli olabilir.
  6. trojen610

Rom Mi 9 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve v10.3.6.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

9.9.3 kurup deneyen arkadaşlar geçmek için bir fark varmı ?
  7. trojen610

Yardım Xiaomi Mi 9 se ön ve arka Kamera Perfomansı

Ön kameradan aldığım selfeiler mevcut ve tatmin edici. Açıkçası ben memnunum.
  8. trojen610

Yardım Xiaomi Mi 9 se ön ve arka Kamera Perfomansı

Kamera performansı için örnek atıyorum. Yorumlarsanız sevinirim :)
  9. trojen610

Yardım Masik rom'a geçiş

masik x kullanıyorum, Always on display'de bildirim simgeleri gelmekte :)
  10. trojen610

Yardım Mi9 SE ahizeden birden parazitli ses olması

Güncel bir vendor veya yazılım atılırsa çözülür demek istemiştim
  11. trojen610

Yardım Mi9 SE ahizeden birden parazitli ses olması

Son sürüm bir vendor kurulumu yapın duzeltecektir.
  12. trojen610

Çözüldü Mi 9SE Fastboot da Kaldı

sorunu anlık olarak yaşadım ücret talep etmeden tw talep ettim bu konuda kimse yazmadı, ücretsiz olduğunun üstüne basa basa. halen ücretli mesaj alıntılanmış olarak görüntüleniyor eski sayfalarda. Bende yapabilirdim ancak kendim çözdüm yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara da ücretsiz yardım etmek...
  13. trojen610

şunun için demiştim hocam
  14. trojen610

evet uzaktan bağlanarak destek sunabilirim, ücrete gerek yok. Amaç networking oluşsun :) bende twrp giremiyor flashladığım halde çalışmıyordu, rom flashlayarak çözdüm. twrp atmadan yedek alamaz, uzaktan twrp atmayı deneyebilirim isterse
  15. trojen610

hocam aynı sorunu yaşadım 1 saattir yeni çözdüm arkadaşlara da destek verebilirim
Üst Alt