trojan89 kullanıcısının son içeriği

1. trojan89

Yardım twrpden sonra dosyalar harf numaralı

Format data yapıp, reboot recovery yapın. SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. trojan89

Çözüldü Instagram yukleyemiyorum

Play store, uygulama verilerini temizleyin. Ardından play store ye girip yüklersiniz.
  3. trojan89

Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

Resmi olarak TR dil eklendiğinde muhtemelen bütün sıkıntılar bitecek. Cihazlar global sürüm olmadığı için çözüm aramak zorundayız.
  4. trojan89

Mi fit 3.4.6.8 olanı beta sürüm zaten. Onu kaldırıp, play store üzerinden Mi Fit indirirince eşleşme yapılınca 1.5.0.2 ye geçiyor.
  5. trojan89

Mi fit, 3.4.6 güncellemesi geldiğinde otomatikmen 1.5.0.2 yükseltmesi aldı. Üzerine Türkçe 1.5.0.2 olanı kendim yükledim.
  6. trojan89

1.3.0.8 beta sürümdü, 1.5.0.2 stabil hali.
  7. trojan89

Mi Bandage programını kullanın..
  8. trojan89

Madalya Mi Band 3 Madalya Kazanma Fırsatı

Mi band 3..
  9. trojan89

3.4.6.8 ile kendim çıkardım 1.3.0.8 sürümüne, daha sonra Türkçe yükleme yaptım. Stabil sıkıntısız kullanıyorum.
  10. trojan89

Mi Fit 3.4.6.8 sürümü ile eşlestirme yaparsan Mi Band 1.3.0.8 sürümüne yükseltiliyor. Böylece kaynak.v37 de gelmiş oluyor..
  11. trojan89

Yardım Mi Band 3 Bağlantı Sorunu

Görmüyorsa, telefondaki bütün eşlestirmeleri kaldır. Bluetooth ayarlarından bile. Mi Fit, Mi HR gibi ne varsa kaldır telefondan. Sonra telefonu yeniden başlat.. Mi HR ile tekrar bağlantı kurmayı dener misin?
  12. trojan89

Düzeltiyorum Mi HR programı..
  13. trojan89

Mi Bandage programı ile Fw yükleyebilirsiniz. Biraz öncede de linkini atmıştım. Sizin ilacınız o!
  14. trojan89

Fw yüklemek için bağlantı sorunu yaşayan aşağıdaki programı kullanmalarını öneririm. Fw update ekranından güncelleme yapabilirsiniz. Ama 3 ₺ premium özellikleri açmak olsa gerek. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inumbra.mimhr
Üst Alt