trky01 kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru Update 9.6.5.0 hakkında

Ses kalitesi leş olmuş romun.. Kulaklık sesi yine idare eder ama hoparlör ses kalitesi facia.. Ses çıkmıyor resmen..
  2. T

Soru 3 ve 4 cü çekirdeğin çalışmaması [emoji29]

Defalarca denedim.. Az daha brick oluyordu telefon. Bir türlü olmadı.. İlk defa root işlemi yapmıyorum zaten. Bundan önce LG G3 vardı.. Belki ayda bir sıfırlayıp rootlamışımdır.. Herhangi bir sorun olmuyordu.Bunda twrp ve supersu sonrası telefon başlangıç ekranında kalıyor..
  3. T

root ile halloluyor da ben de nette yazılan ne varsa uyguladım ama bir türlü rootlayamadım telefonu
  4. T

Telefon ilk açıldığı an optimizasyon açık ya da kapalı fark etmeksizin 4 çekirdek de çalışıyor ve belli bir süre sonra duruyor..
  5. T

Uygulama Reklamsız ve Arka Planda Çalışan YouTube Uygulaması

mytmp3.com a girin.. oradaki apk dosyasını "hemen indir " butonuna tıklayarak indirin.. Programı yükleyin ve youtube videolarını arka planda açın , dilerseniz video halinde indirin dilerseniz mp3 formatında.. hayrlı olsun..
  6. T

Çözüldü Mİ5 Prime Şarj Problemi

elimde 2 amper çıkışlı apple ve huawei şarj cihazları var.. mi5 prime i ikisi de sorunsuz şarj ederken arkadaşımın mi5 i apple şarj aleti ile şarj olmuyor.. bazen telefon seçici davranıyor :)
  7. T

Yardım İkinci alan

her seferinde whatsapp doğrulama kodu istiyor.. Ve bir iki doğrulamadan sonra yeni doğrulama için göndereceği koda "... saat sonra gönderilecektir" diyor.
  8. T

Yardım İkinci alan

"Değiştir" diye bir widget çıkması lazım ekranda.. O çıkmıyor mu hocam ? tek dokunuşta değişiyorsunuz. O simge birinci alanda da ikinci alanda da menüde mevcut.
  9. T

Soru Mi5 8.5.3.0

Instagram ve Whatsapp ta deli gibi hata veriyor telefon.. Yıldım resmen..
  10. T

Yardım İkinci alan

Hem ilk alanda hem ikinci alanda Whatsapp vs. Kullanılmıyor.. sadece simge gibi görünüyor.. sıkıntı bu durum
  11. T

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

Babacım 120 gün süreni bekle.. sözlü görüşme yerinde olsam mail atarım ki elimde yazılı birşey bulunsun..Size imei kayıtlı diye satıyorlar.. 1220 günlük süre içerisinde kayıt olmazsa ayıplı mal satmış olurlar ve her türlü hakem heyetinde kazanırsınız
  12. T

Yardım Xioami alıp pişman olmak

Garanti hangi firmada var pardon.. LG ve samsungla ikişer daha tüketici hakem heyetine başvurmuş biri olarak garanti işine inanmıyorum.. her boku yazılım atarak çözeceğini zanneden servisler.. yazılımı ben de atıyorum zaten. Donanımda en pahalı olan donanımlara zaten garanti vermiyorlar.. bir...
  13. T

Dediğim gibi 1100 TL vermişim.. ya GM 5 plus ya da mi5 alacaktım. Bir delilik yapayım dedim ve mi5 aldım.. tek şikayetim kamera deklanşör sesi.. bir de 8.2.2.0 güncellemesi sonrası Qualcomm Mp Decision muhabbeti yüzünden aktif olarak iki çekirdeğin kullanılması ve ram hızının 1.59 GHz e düşmesi...
  14. T

Telefonumun hala maşallah var.. herhangi bir donma vs. Sıkıntısı hala yaşamadım.. tabi ki kusursuz değil ama 1100 TL'ye aldığım telefondan iPhone performansı beklemem de elbette yanlış olur.. bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefon bence..
  15. T

Telefonumun hala maşallah var.. herhangi bir donma vs. Sıkıntısı hala yaşamadım.. tabi ki kusursuz değil ama 1100 TL'ye aldığım telefondan iPhone performansı beklemem de elbette yanlış olur.. bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefon bence..
Üst Alt