Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Defalarca denedim.. Az daha brick oluyordu telefon. Bir türlü olmadı.. İlk defa root işlemi yapmıyorum zaten. Bundan önce LG G3 vardı.. Belki ayda bir sıfırlayıp rootlamışımdır.. Herhangi bir sorun olmuyordu.Bunda twrp ve supersu sonrası telefon başlangıç ekranında kalıyor..
mytmp3.com a girin.. oradaki apk dosyasını "hemen indir " butonuna tıklayarak indirin.. Programı yükleyin ve youtube videolarını arka planda açın , dilerseniz video halinde indirin dilerseniz mp3 formatında.. hayrlı olsun..
elimde 2 amper çıkışlı apple ve huawei şarj cihazları var.. mi5 prime i ikisi de sorunsuz şarj ederken arkadaşımın mi5 i apple şarj aleti ile şarj olmuyor.. bazen telefon seçici davranıyor :)
her seferinde whatsapp doğrulama kodu istiyor.. Ve bir iki doğrulamadan sonra yeni doğrulama için göndereceği koda "... saat sonra gönderilecektir" diyor.
"Değiştir" diye bir widget çıkması lazım ekranda.. O çıkmıyor mu hocam ? tek dokunuşta değişiyorsunuz. O simge birinci alanda da ikinci alanda da menüde mevcut.
Babacım 120 gün süreni bekle.. sözlü görüşme yerinde olsam mail atarım ki elimde yazılı birşey bulunsun..Size imei kayıtlı diye satıyorlar.. 1220 günlük süre içerisinde kayıt olmazsa ayıplı mal satmış olurlar ve her türlü hakem heyetinde kazanırsınız
Garanti hangi firmada var pardon.. LG ve samsungla ikişer daha tüketici hakem heyetine başvurmuş biri olarak garanti işine inanmıyorum.. her boku yazılım atarak çözeceğini zanneden servisler.. yazılımı ben de atıyorum zaten. Donanımda en pahalı olan donanımlara zaten garanti vermiyorlar.. bir...
Dediğim gibi 1100 TL vermişim.. ya GM 5 plus ya da mi5 alacaktım. Bir delilik yapayım dedim ve mi5 aldım.. tek şikayetim kamera deklanşör sesi.. bir de 8.2.2.0 güncellemesi sonrası Qualcomm Mp Decision muhabbeti yüzünden aktif olarak iki çekirdeğin kullanılması ve ram hızının 1.59 GHz e düşmesi...
Telefonumun hala maşallah var.. herhangi bir donma vs. Sıkıntısı hala yaşamadım.. tabi ki kusursuz değil ama 1100 TL'ye aldığım telefondan iPhone performansı beklemem de elbette yanlış olur.. bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefon bence..
Telefonumun hala maşallah var.. herhangi bir donma vs. Sıkıntısı hala yaşamadım.. tabi ki kusursuz değil ama 1100 TL'ye aldığım telefondan iPhone performansı beklemem de elbette yanlış olur.. bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi telefon bence..