Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla ben poco F3 aldım
“Kayıt olur hallederiz kayıt çıkmazsa da yardımcı oluruz değişiriz abim şöyle abim böyle abim” dedi.. şimdi arasak ulaşamıyoruz wpden tepki yok.. insta hesabı hiç iletişime uygun değil.. öyle bi teknoloji 🙂
Birçok kişi söylüyor. İki foto konmuş.. iki imei numarası.. iki hat çalışıyor.. şebeke var.. çözüldü diyorlar..forumda daha yaptıran yok.. sağlıklı bilgi de yok o yüzden.. facede dolanan birkaç fotodan ibaret çözdük dedikleri hadise.. siz kime ulaştınız acaba?
Facebook'ta Sezer Şimşek diye bir eleman var. Forumda bilen,tanıyan vs. var mı bilmiyorum. Direnç değişimi ile Dual Sim Repair yapıtğını söylüyor. Hangi şehir bilmiyorum.. Yine Facebooktan ulaştığım Davut Akkurt var.. O da uğraştıklarını ama daha stabil olmadığını belirtti.. Güvenip yaptıran ya...
Kayıt garantisi verdiği cihazın arkasında durmadığı sürece güvenilir değildir..
1638880032
Kayıt garantisi verdiği cihazın arkasında durmadığı sürece güvenilir değildir
Şu an eksik yön olarak tanımlayabileceğim bir şey bulamadım. 2017 den beri ios kullanıcısıyım normalde. Şarj konusu beni perişan ettiğinden iosa veda ettim.. Hız ve performans konusunda bir eksiklik göremedim şu an Poco F3 te. Sadece eksiklik olarak iosa kıyasla video çekim performansı...
Cihaz sıkıntısız geldi. Sadece 33w şarj adaptörünün orijinalliğini sorgulayamadım. Onun dışında cihaz orijinal. Paketleme özenli. 24 saat sürdü toplam teslim süresi.
Defalarca denedim.. Az daha brick oluyordu telefon. Bir türlü olmadı.. İlk defa root işlemi yapmıyorum zaten. Bundan önce LG G3 vardı.. Belki ayda bir sıfırlayıp rootlamışımdır.. Herhangi bir sorun olmuyordu.Bunda twrp ve supersu sonrası telefon başlangıç ekranında kalıyor..