Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben HyperOS arayüzünü beğenmediğim için Custom Rom atmak istiyorum ve bununla ilgili 2 farklı yöntem ile yapılan video izledim fakat başarısız oldum, Cihaz ya Mi logosunda döngüsünde kalıyor ya da attığım rom'un simgesinde kalıyor. Benimle aynı cihazı kullanan varsa nasıl atılacağını ve...
Merhaba arkadaşlar ben Redmi Note 12 4G (tapas) Cihazıma Custom rom yüklemek istiyorum ve denedim olmadı. Birçok YouTube videosu izledim ancak hiçbiri işe yaramadı tüm adımları uygulasam bile cihaz sadece boot ekranında kalıyor. Benimle aynı Cihaz'a sahip olupta rom atmayı başaran var mı.
Not...
Arkadaşlar telefon'a twrp ile rom yüklerken cihaz boot'ta kalıyordu daha sonra farklı bir yazılım denedim yine sorunlarla karşılaştım. şuan telefon ne recovery mode'a giriyor nede boot ekranı geliyor. sadece fastboot'ta ama ekranda herhangi birşey yok titreşim ile anlıyorum yardımcı olabilecek...