trippin kullanıcısının son içeriği

1. trippin

Yardım Amazfit Gtr 47 mm. Güncelleme ve Türkçe Dil Sorunu

Merhaba, aynı sorunu şuan bende yaşıyorum saati trendyoldan aldım. Satıcı ürünün cepport miui Türkiye garantili olduğunu söylüyor, forumda bu konuyla ilgili bir muhatap bulabilirmiyiz.
  2. trippin

Rehber Mi9T Pro MIUI 11, 12/Android 10 Global Stabil (EU ve MI) için MIUI Arama ve Mesaj uygulaması

MIUI12 EEA Globalde sorunsuz çalışıyor, teşekkür ederim.
  3. trippin

Yardım Mi9T Pro Fastboot Ekranında kaldı ve TWRP Yüklenmiyor.

Malesef olmadı, clean all seçeneği ile flashladım bütün veriler gitti, sorun düzeldi
  4. trippin

save user data seçerek fastboot romu flaşladım ancak bu seferde mi açılış ekranında kaldı yarım saatten fazla bekledim açılmadı, bir kaç farklı mi flashtool denedim yine aynı sorun var, twrp kuruyorum dahili hafızayı görmüyor. denemediğim seçenek kalmadı
  5. trippin

Gecenin bu saatinde bile yardıma devam ediyorsunuz, çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza, dediğiniz şekilde atacağım romu. Hayırlı Geceler
  6. trippin

üstad fastboot rom yüklerken clear data seçeneğini seçmediğimizde unlock cihazlarda sorun oluyor diye biliyorum, açıkçası bu seçenek aklıma geldi ama cesaret edemedim
  7. trippin

Merhaba, Global Kararlı Rom MIUI 11 v11.0.3.0 da iken Magiskten Viper Android FX Kurmaya çalışma gafletine düştüm ardından telefon TWRP (Orange Fox) de açıldı ve ne yaptıysam buradan çıkaramadım cihazı, akabinde dahili hafızadaki aynı romu zip olarak kurdum bu seferde TWRP dosyaları görmedi...
  8. trippin

Gcam Mi Note 3 MIUI10 Pie GCam Yükleme Rehberi

9.9.26 miui 11 beta romda çalışıyor bilginiz olsun.
  9. trippin

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

mi note 3 miuipro 8.8.16 suat hocam, teşekürler ilginiz için
  10. trippin

miuipro romlarda neden quick ball yok çin sürümü üzerine inşaa edildiği için mi? Ben şahsen severek kullanıyorum quick ball özelliğini miui10 rom için nasıl temin edebilirim bilgisi olan varmı acaba?
  11. trippin

yaklaşık 4 aydır sürekli miuipro kullanıyordum bi an tereddüt ettim vardı da ben mi farketmedim diye, çok teşekkür ederim ilgi alakanız için.
  12. trippin

sırf NS için global 9.5.3 e döndüm, 8.3.29 sürümde varmıydı hatırlayamadım ama eminsiniz dimi hocam :) indirip deniyeceğim, teşeşkür ederim birde şu Mi Note 3 ü üvey evlat gibi görmese Xiaomi, muhtemelen piyasaya yeni çıkarıp bidaha yüzüne bakmadığı tek cihaz olabilir.
  13. trippin

miuipro romlarda mi note 3 için NS yi ne zaman görürüz suat hocam bilginiz varmı? illaki global beta çıkmasını mı bekliyor Beleruslu kardeşlerimiz?
  14. trippin

Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

teşekkür ederim hocam deniyeceğim. suatsari üstadım tahminimce miuipro developerlar ile aranız iyidir, şunlara bi söylesenizde haftalık sürümlere NS ekleseler tadından yenmeyecek, vallahi sırf NS için miuiproyu bırakıp global 9.5.3 e geçtim:)
  15. trippin

Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

mi note 3 için olan rom china dev tabanlı acaba NS varmıdır, deneyen varmı?
Üst Alt