Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Global Kararlı Rom MIUI 11 v11.0.3.0 da iken Magiskten Viper Android FX Kurmaya çalışma gafletine düştüm ardından telefon TWRP (Orange Fox) de açıldı ve ne yaptıysam buradan çıkaramadım cihazı, akabinde dahili hafızadaki aynı romu zip olarak kurdum bu seferde TWRP dosyaları görmedi...
miuipro romlarda neden quick ball yok çin sürümü üzerine inşaa edildiği için mi? Ben şahsen severek kullanıyorum quick ball özelliğini miui10 rom için nasıl temin edebilirim bilgisi olan varmı acaba?
sırf NS için global 9.5.3 e döndüm, 8.3.29 sürümde varmıydı hatırlayamadım ama eminsiniz dimi hocam :) indirip deniyeceğim, teşeşkür ederim
birde şu Mi Note 3 ü üvey evlat gibi görmese Xiaomi, muhtemelen piyasaya yeni çıkarıp bidaha yüzüne bakmadığı tek cihaz olabilir.
s.a. bende de şöyle bir sorun var, cihaz mi note 3 miuipro magiskten viper music fx modülü indirdim yeniden başlat dedikten sonra açılış ekranında takılı kaldı, twrp den yedek aldım daha sonra dahili depolama hariç herşeyi wipe yaptım ve tekrar miuipro 8.4.19 u yani aynı romu kurdum açılışı...
hocam uninstalleri de yaptım magiski kaldırdı ancak yine logoda kalıyo telefon açılmıyor, denemediğim yol kalmadı artık. yedeğin için magisk dosyalarını kaldırabilirmiyiz yada sadece lazım olan uygulama,rehber v.s. içinden alma şansımız varmı?
hocam merhaba, yedeği alırken sistem ve bootu d...
s.a. bende de şöyle bir sorun var, cihaz mi note 3 miuipro magiskten viper music fx modülü indirdim yeniden başlat dedikten sonra açılış ekranında takılı kaldı, twrp den yedek aldım daha sonra dahili depolama hariç herşeyi wipe yaptım ve tekrar miuipro 8.4.19 u yani aynı romu kurdum açılışı...
chatin_62 hocam estağfurullah ne kızması efsane olmuş:):) ilk görünce bakkal erdala benzettim:)
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Codered üstada ve tüm alakadar olanlara teşekkürler v2 ile sorun düzeldi.
hocam ilginize teşekkürler zaten sizin twrp yi kullanıyordum, miflashtan globale geçtim ortan tekrar sizin paylaştığınız twrpyi kurup miuiproya geçtim ancak yine twrp dokunmatik tepki vermiyor. sanırım 8.1.3 ile alakalı bi sorun. olmadı otg usb alııp mousla kullanıcaz sorun çözülene kadar.