Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, aynı sorunu şuan bende yaşıyorum saati trendyoldan aldım. Satıcı ürünün cepport miui Türkiye garantili olduğunu söylüyor, forumda bu konuyla ilgili bir muhatap bulabilirmiyiz.
save user data seçerek fastboot romu flaşladım ancak bu seferde mi açılış ekranında kaldı yarım saatten fazla bekledim açılmadı, bir kaç farklı mi flashtool denedim yine aynı sorun var, twrp kuruyorum dahili hafızayı görmüyor. denemediğim seçenek kalmadı
üstad fastboot rom yüklerken clear data seçeneğini seçmediğimizde unlock cihazlarda sorun oluyor diye biliyorum, açıkçası bu seçenek aklıma geldi ama cesaret edemedim
Merhaba,
Global Kararlı Rom MIUI 11 v11.0.3.0 da iken Magiskten Viper Android FX Kurmaya çalışma gafletine düştüm ardından telefon TWRP (Orange Fox) de açıldı ve ne yaptıysam buradan çıkaramadım cihazı, akabinde dahili hafızadaki aynı romu zip olarak kurdum bu seferde TWRP dosyaları görmedi...
miuipro romlarda neden quick ball yok çin sürümü üzerine inşaa edildiği için mi? Ben şahsen severek kullanıyorum quick ball özelliğini miui10 rom için nasıl temin edebilirim bilgisi olan varmı acaba?
sırf NS için global 9.5.3 e döndüm, 8.3.29 sürümde varmıydı hatırlayamadım ama eminsiniz dimi hocam :) indirip deniyeceğim, teşeşkür ederim
birde şu Mi Note 3 ü üvey evlat gibi görmese Xiaomi, muhtemelen piyasaya yeni çıkarıp bidaha yüzüne bakmadığı tek cihaz olabilir.