trippin kullanıcısının son içeriği

1. trippin

Yardım Mi9T Pro Fastboot Ekranında kaldı ve TWRP Yüklenmiyor.

Merhaba, Global Kararlı Rom MIUI 11 v11.0.3.0 da iken Magiskten Viper Android FX Kurmaya çalışma gafletine düştüm ardından telefon TWRP (Orange Fox) de açıldı ve ne yaptıysam buradan çıkaramadım cihazı, akabinde dahili hafızadaki aynı romu zip olarak kurdum bu seferde TWRP dosyaları görmedi...
  2. trippin

Gcam Mi Note 3 MIUI10 Pie GCam Yükleme Rehberi

9.9.26 miui 11 beta romda çalışıyor bilginiz olsun.
  3. trippin

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

mi note 3 miuipro 8.8.16 suat hocam, teşekürler ilginiz için
  4. trippin

miuipro romlarda neden quick ball yok çin sürümü üzerine inşaa edildiği için mi? Ben şahsen severek kullanıyorum quick ball özelliğini miui10 rom için nasıl temin edebilirim bilgisi olan varmı acaba?
  5. trippin

yaklaşık 4 aydır sürekli miuipro kullanıyordum bi an tereddüt ettim vardı da ben mi farketmedim diye, çok teşekkür ederim ilgi alakanız için.
  6. trippin

sırf NS için global 9.5.3 e döndüm, 8.3.29 sürümde varmıydı hatırlayamadım ama eminsiniz dimi hocam :) indirip deniyeceğim, teşeşkür ederim birde şu Mi Note 3 ü üvey evlat gibi görmese Xiaomi, muhtemelen piyasaya yeni çıkarıp bidaha yüzüne bakmadığı tek cihaz olabilir.
  7. trippin

miuipro romlarda mi note 3 için NS yi ne zaman görürüz suat hocam bilginiz varmı? illaki global beta çıkmasını mı bekliyor Beleruslu kardeşlerimiz?
  8. trippin

Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

teşekkür ederim hocam deniyeceğim. suatsari üstadım tahminimce miuipro developerlar ile aranız iyidir, şunlara bi söylesenizde haftalık sürümlere NS ekleseler tadından yenmeyecek, vallahi sırf NS için miuiproyu bırakıp global 9.5.3 e geçtim:)
  9. trippin

Rom MIUI 10 - MIUI.AM Rom özellikleri ve yükleme talimatı

mi note 3 için olan rom china dev tabanlı acaba NS varmıdır, deneyen varmı?
  10. trippin

Yardım twrp data backup hakkında

benim soruna bir çözüm varmı ? benim restore hata vermiyo lakin telefon bootloop ta kalıyo, aldığım yedeğin içinden verileri kurtarabilirmiyiz?
  11. trippin

Yardım TWRP Yedeğini Geri Yükleme Sorunu

s.a. bende de şöyle bir sorun var, cihaz mi note 3 miuipro magiskten viper music fx modülü indirdim yeniden başlat dedikten sonra açılış ekranında takılı kaldı, twrp den yedek aldım daha sonra dahili depolama hariç herşeyi wipe yaptım ve tekrar miuipro 8.4.19 u yani aynı romu kurdum açılışı...
  12. trippin

hocam uninstalleri de yaptım magiski kaldırdı ancak yine logoda kalıyo telefon açılmıyor, denemediğim yol kalmadı artık. yedeğin için magisk dosyalarını kaldırabilirmiyiz yada sadece lazım olan uygulama,rehber v.s. içinden alma şansımız varmı? hocam merhaba, yedeği alırken sistem ve bootu d...
  13. trippin

s.a. bende de şöyle bir sorun var, cihaz mi note 3 miuipro magiskten viper music fx modülü indirdim yeniden başlat dedikten sonra açılış ekranında takılı kaldı, twrp den yedek aldım daha sonra dahili depolama hariç herşeyi wipe yaptım ve tekrar miuipro 8.4.19 u yani aynı romu kurdum açılışı...
  14. trippin

Çözüldü Twrp dokunmatik çalışmama sorunu!

chatin_62 hocam estağfurullah ne kızması efsane olmuş:):) ilk görünce bakkal erdala benzettim:) Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Codered üstada ve tüm alakadar olanlara teşekkürler v2 ile sorun düzeldi.
  15. trippin

Çözüldü Twrp dokunmatik çalışmama sorunu!

hocam ilginize teşekkürler zaten sizin twrp yi kullanıyordum, miflashtan globale geçtim ortan tekrar sizin paylaştığınız twrpyi kurup miuiproya geçtim ancak yine twrp dokunmatik tepki vermiyor. sanırım 8.1.3 ile alakalı bi sorun. olmadı otg usb alııp mousla kullanıcaz sorun çözülene kadar.
Üst Alt