triblue kullanıcısının son içeriği

1. T

Çözüldü Başlatıcı Başlatılamıyor

Başka mağdur varsa inşallah aşağıda tarif ettiğim şekilde sorunu çözülecektir. Sırasıyla; *Ayarlar *Çift uygulamalar --Çift uygulamalara girdikten sonra sağ ustte simge var oraya tıklayın-- açılan ekranda Çift uygulamaların hesaplarını sil deyin Telefon yeniden başlıyor, problem çözülüyor.
  2. T

Geçmiş olsun.
  3. T

Muazzam forumumuz var :))) sorunlar çözülüyor. Bu kadar acizlik görmedim.
  4. T

Sürekli kaldırıp tekrar mi kuracağız hocam? Bu işten anlayan 1 tane yetkili yok mu? Bu kadar acizlik görmedim
  5. T

Üstad sorun devam ediyor mu sizde?
  6. T

Merhaba, Çift uygulamaların hiçbiri çalışmıyor. Sebebi ne olabilir? İlk kurduğumda problem yok ama diğerini çalıştırırken hata veriyor.
  7. T

Merhaba fabrika ayarlarına geri döndüm problem çözüldü fakat az önce güncelleme yaptım. Yine aynı hatayi alıyorum. Problem nedir tam olarak?
  8. T

Maalesef bu telefonu değişeceğim
  9. T

Aynı sorun bende hala devam ediyor
  10. T

Maalesef devam ediyor. Ne yaptıysam olmadı
  11. T

Tüm güncellemeleri yaptım, whatsappı iki defa sildim yükledim telefonu 3 kez yeniden başlattım fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum.
  12. T

Merhaba; 10.4.2.0 güvenlik güncellemesinden sonra whatsapp çift uygulamayı açmaya çalıştığım zaman "başlatıcı başlatılamıyor" hatası alıyorum. uygulamayı silip yeniden kurdum fakat yine aynı hata tekrar ediyor. Yardımlarınızı rica ederim.
Üst Alt