Triamera kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım TWRP - PC Depolama Görmüyor

TWRP'deyken PC'de depolama görünmüyor Driver-qualcom vs herşey yüklü. Daha 2 saat önce twrpden rom yükledim şuan aynı twrp pcde depolaması görünmüyor. Bağlantıyı algılıyor ama C:'de depolama yok nasıl çözerim bu sorunu ?
  2. T

Yardım Format Data Olmuyor

Mi 10T Pro rom yüklicem format data yes yapıyorum böyle bir hata veriyor nasıl çözeriz, twrp açılınca başta da şifre istiyor. Twrp silip yükledim yine düzelmedi.
  3. T

Yardım Mi 10T Pro (Apollo)

Max android 12 sürümü var galiba, Pixel Rom sürümü bile yok. Güncelleyince IMEI gider mi ?
  4. T

Yardım Mi 8 Se Gcam

Pixel rom Android 13, İndirdiğim Gcam'ler açılıyor ama kamera görüntüsü siyah bazende kapanıyor uygulama. Hem Mi 8 se içi uyumlu hemde Pixel rom uyumlu indirdim değişen birşey olmadı.
  5. T

Yardım Mi 8 Se Pixel 13 (şebeke gitti)

Mıuı 12 güncelleme yaptım Mi cloud şifresi istedi ve Çin numarasına bende mecburen Pixel 13 plus kurdum ama bu sefer şebeke gelmiyor. Ya imei gitti yada başka birşey yardımcı olacak var mı?
  6. T

Yardım Mi 8 Se Pixel Rom Hatası

Pixel experience'den mi8 se android 13 yükledim Mi 8 Se'ye attım ama Twrp ile yüklediğimde error veriyor. Format data vs yaptım. Mi Cloud şifresi istediği için buna mecbur kaldım Bypass ile telefon çöp olacak
  7. T

Yardım Mi 8 Se Kitlendi

Eurom attım miuı 11, Hem google hem mi hesabını kaldırmıştım ama şimdi mi hesabı şifresi istiyor ve numara yabancı numara ne yapmalıyım ?
  8. T

Yardım Mi 8 Se USB görmüyor

PC win11, Telde usb hata ayıklama açık rom yüklicem ama PC de görünmüyor cihaz. Bir mühendisten destek aldım da oda yapamadı, MTP filan yükledi uğraştı olmadı. Bilgisi olan var mı acaba ? Bu arada Medya kısmına alınca görüyor ama dosya aktarımında görmüyor
  9. T

Yardım Mi 8 Se (Sürüm düşürme)

Elimde 2 adet mi 8 se var. Biri 12.02 - android 10 diğeri, 11.03 - android 9... 12yi - 11 sürümüne düşürmek istiyorum hem youtube hem burdan her denileni yapıyorum ama olmuyor hayır özürlü değilim. Hiçbir dosya birbirine uymuyor kafayı yedim 2 saattir. Mi flash, Rom'u görmüyor yahu. Rom'u...
Üst Alt