Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cepport yetkilisi telefonda dedikleri şu evo ithal etmiş biz kendimiz getirdik telefonları yersen :) eğer o seri de sıkıtı varsa kimin getirdiğine bakılmadan geri alınması lazım ama bizim ülkemizde işler nerede doğru yürüyor ki burada aynı şeyi bekleyelim . Teknolojik alet getirip içini açıp...
Evo Mı 5S (2015711-A7) güvensiz ama cepport ya da başka şirketlerin sattığı mi 5s güvenli neden çünkü onların mi 5s aynı model için fabrika özel üretim yapmış evo için başka üretim yapmış . kimse sütüm ekşi demez
Hocam telefondaki bayan diyor ki onlar ürünü ithal etti biz kendimiz getirdik :) yahu bavula koyup getirmediniz ya bu ürünü sonuçta yasal olarak ithal ettiniz. Konuyu thh çözecek cepport bu dakikadan sonra benim için kesinlikle güvensiz satıcı konumundadır. Ne ürün alırım ne de çevreme tavsiye...
Cepport kesinlikle kabul etmiyor telefonla görüştüğümde bu ürünü evo ithal etmiş biz yerinden aldık diyor. Teknolojik bir üründe yerinden de alınsa ithal de edilse içinde bir şey çıkartıp eklenmediği sürece ürün aynı ürün ha ali veli ha veli ali tamamen çamura yatıyorlar
Gitti gidiyor üzerinden bende yazdım cevap sadece evo diyip kestirip attılar. Migros ve hepsi burada tüm ürünleri geri alıyor cepport ödeme yapmamak için elinden geleni yapıyor.
iade kabul etmeyen firmalara
cepport mys iletişimin de eklemesini istiyorum migros kabul etmiyor demişler ya gitti gidiyor üzerinden cepport firması da kabul etmiyor .
Onun ismi neden yok ?
1576431578
Bu konuda hiç topa girmeyen bizi değil evo firmasının getirdiği telefonlar toplatılıyor diyen mys - cepport şirketi ise bu krizi en kötü yöneten şirket olarak görüyorum. Buna rağmen hala ana sayfa da cepport güvencesiyle xiaomi telefonlar en uygun fiyata diye reklam yapıyorlar. Diğer yanda...
Ürünü burdaki reklamlara ve yapılan ve değerlendirmeye göre cepport gitti gidiyor sitesi üzerinden mys şirketi üzerinden aldım. Bu thh süreci içersinde o zamana kadar bu şirket kapandı diyelim o zamana üstüne bir bardak su mu içeceğiz ?
kutu da var fatura da ama ithalatçı firma farklı ve telefonu forum sayesinde buradan almıştım cepporta mesaj yazdım hiç bir cevap bile vermedi. Olay sadece satış yapana kadarmış anlaşılan...
Bende güvenerek cepport gittigidiyor sitesinden aldım . İthalatçı firma silver bilişim ve iletişim hizmetleri diye görünüyor. Aldığım firma mys iç ve dış ticaret ltd.
Eğer ürün sakıncalı ise kimin ithal ettiğine bakılmaksızın ürünü geri almaları lazım . Sadece evo diye işin içinden çıkmaya...
ilk interneti 1990 yılların son kısmına doğru kullanmış biri olarak aradan geçen zamanda artık internete erişim çoğu ülkede vatandaşlık hakkı gibi kabul görüyor. Çocuklarımızı buna göre eğitmeliyiz nokta . Bu konuşan kişinin söylediği çin kuzey kore gibi ülkelerde internet sınırlandırması benim...