tria_13 kullanıcısının son içeriği

1. T

Soru İnternete ehliyetle girilmeli mi?

ilk interneti 1990 yılların son kısmına doğru kullanmış biri olarak aradan geçen zamanda artık internete erişim çoğu ülkede vatandaşlık hakkı gibi kabul görüyor. Çocuklarımızı buna göre eğitmeliyiz nokta . Bu konuşan kişinin söylediği çin kuzey kore gibi ülkelerde internet sınırlandırması benim...
  2. T

Sohbet Spotify Aile Hesabı Katılmak İsteyenler

yer varsa beni de yaz aylık 1,75 ten :)
  3. T

Tema Ve Beklenen Tema Geldi Kezzy colors V1

Kilit ekranında burasıda var az önce eklemeyi unutmuşum . VE bekliyorum şu an bile bu haliyle çok güzel ...
  4. T

Tema Ve Beklenen Tema Geldi Kezzy colors V1

Son ufak dokunuşlarla ihtiyacı var hocam ama . Ana ekranda gözden kaçan yerler olmuş . Eğer vaktiniz varsa. Genel olarak 100 üzerinden 100 yoksa ....
  5. T

Tema NewPort Style Clock Theme

teşekkürler en kısa zamanda yükleyeceğim yenisini :)
  6. T

hazır bakarken bu tuş takımdaki rus alfabesine de el atma ihtimali nedir :) nasıl olsa bulduk sizi istedikçe istiyorum :)
  7. T

eyvallah suat hocam teşekkür ederim bekliyorum peki bu tema neden bu kadar çok büyük ebatta suat hocam bir fikrin var mı acaba ? o imza resmini silme ihtimali var mı ya da silince kötü mü duruyor ?
  8. T

Takvim üstünde ay ismi Rus harfleri olarak görünüyor bu düzeltebilir mı acaba
  9. T

eline sağlık hocam şimdi yükledim gerçi simgeler çok kocaman geldi gözüme ama ,ana ekranda saatin altında ne yazıyor çözemedim oraya ben istediğimi yazma ihtimalim var mı kine :)
  10. T

Mi5s Porte modu yapılır mı?

teşekkür ederim ben sadece programı yükleyince otomatik modda çeker sanmıştım :)
  11. T

Mi5s Porte modu yapılır mı?

Burada yazılanları kurdum ama nasıl portre modunda çekeceği anlamadım. Nereden hangi ayarları yaparak portre modunda resim çekebilirim ?
  12. T

Anket Telefonu nasıl açmak istersiniz?

şifre. Sonuçta parmak izi ve yüz tarama kişiye özel bilgiler bu bilgiler her ne kadar telefon hafızasında olsa da bu hafızaya erişmek istedikten sonra erişilebilir diye düşünüyorum.Benim parmak izimi ya da yüz izimi kim ne yapsın diyorsanız bunu birde bu güvenliği kullanan bankaları düşünün...
  13. T

Çözüldü Cepport rezaleti

sonucu merak ettim telefon ulaştı mı ya da para iadesi oldu mu ?
  14. T

Çözüldü Cepport rezaleti

Bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. Şirket adına cevap veren kişi kargo yoğunluğu var diye olayı geçiştirmeye çalışmış ama gerçek olan ürün daha stokta yok . Güven ince bir dal gibidir kırılırsa onaramazsın bu olayda firma tamamen hatalı bir müşteri kaçırmamak için yapılan bu yalanın...
  15. T

GearBest Türkiye [Resmi Konu]

mng getiriyor hocam ama ülkeye girince yeni bir takip numarası oluyor mng yapıştırıyor o yüzden mng ye sor bence
Üst Alt