Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk interneti 1990 yılların son kısmına doğru kullanmış biri olarak aradan geçen zamanda artık internete erişim çoğu ülkede vatandaşlık hakkı gibi kabul görüyor. Çocuklarımızı buna göre eğitmeliyiz nokta . Bu konuşan kişinin söylediği çin kuzey kore gibi ülkelerde internet sınırlandırması benim...
eyvallah suat hocam teşekkür ederim bekliyorum peki bu tema neden bu kadar çok büyük ebatta suat hocam bir fikrin var mı acaba ? o imza resmini silme ihtimali var mı ya da silince kötü mü duruyor ?
eline sağlık hocam şimdi yükledim gerçi simgeler çok kocaman geldi gözüme ama ,ana ekranda saatin altında ne yazıyor çözemedim oraya ben istediğimi yazma ihtimalim var mı kine :)
şifre.
Sonuçta parmak izi ve yüz tarama kişiye özel bilgiler bu bilgiler her ne kadar telefon hafızasında olsa da bu hafızaya erişmek istedikten sonra erişilebilir diye düşünüyorum.Benim parmak izimi ya da yüz izimi kim ne yapsın diyorsanız bunu birde bu güvenliği kullanan bankaları düşünün...
Bir zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür. Şirket adına cevap veren kişi kargo yoğunluğu var diye olayı geçiştirmeye çalışmış ama gerçek olan ürün daha stokta yok . Güven ince bir dal gibidir kırılırsa onaramazsın bu olayda firma tamamen hatalı bir müşteri kaçırmamak için yapılan bu yalanın...