Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunlar Cihaz Bilgileri
Modül Kurulu Ve Geldi Ayarlara
Ses Kısmaya Basılı Tutunca Ne Video Kaydediyor Ne fotoğraf Kullanan Veya Önerisi Olan Varmı Çalışması İçin
Modül Linki Tıkla
Pubg new state için app freezer yüklendi sonra kapatıldı normale dönüldü telefon 3 4 gün sonra yeniden başkatılınca root gitti magiski twrpden flashlamama rağmen hala bu şekilde root olmuyor sorun nedir acaba
Samsung Note 5te TWRP Ekranına Girebiliyorum yeniden başlatınca yine TWRP geliyor odinden stock yazılım yüklemeye çalışınca telefona girmiyor yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar global flashlıyorum hata ayıklama açıp twrp çakıyorum üstüne gitmesin die root atıyorum sonra masik flashlayıp yeniden başlatıyorum 1 2 defa mi yazısı görünüce twrp açılıyor sistem dosyaları büyük küçük harf oluyor twrp-3.4.0-1-cepheus global V12.0.2.0.QFAMIXM masik Masik P 30...
Bootloder kilidi Açtıkran sonra twrp yükledim kapatıp açıp ardından magisk flashladım fastbootta kaldı şimdi sıfırdan sistemi flashladım lakin hem twrp hem magisk yüklemek için nasıl bi yol izlemeliyim
Call Of Duty: mobilde Battle Royal Modunda bir süre sonra ekran dalgalanıp siyah ekranda kalıyor ama ses ve tuşlar çalışıyor bu sorunu sadece benmi yaşıyorum diye Google play yorumlara baktım yaşayan arkadaşlar var oynayıpta çözümünü bilen varmıdır ? Veya neyden kaynaklı olabilir ?
Pil Sağlığı Uygulamada Böyle MF_5 MF_6 Değerleri Çıkmadığı İçin Hesaplayamadım
6 Aylık Cihaz Garanti Kapsamına Girer'mi Girmezse Nasıl Bir Yol İzlemeliyim.