tragedya kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım mi 8 lite sorunu

Nerden bulaştım bu xiaomi telefonuna, açıkcası samsung dan buna geçtiğime pişman oldum.Telefon tamircileri dahi bu markanın sistemini bilmiyor,götürdüğüm tamirciler hiçbirşey anlamadı.Sorunumu forumda yazmıştım daha önce,sağolsunlar 1-2 üye birşeyler önerdi fakat yine olmadı.Telefon sadece...
  2. T

Yardım mi 8 lite telefonum açılmıyor

Telefonum kapandı açılmıyor,telefonun power tuşuna ve ses kısma tuşuna basnca fastboot yazisi çıkıyor ve öylece kalıyor.power tuşu ve ses açma tuşuna basınca ise Reboot menüsü çıkıyor.wipe data yapıyorom.confirm e basıyorum olmuyor. reboot a basınca kapanıyor.Bu her defasında böyle oluyor ve...
  3. T

Yardım mi 8 lite telefonum kapandı açılmıyor.

Telefonum kapandı açılmıyor,telefonun power tuşuna ve ses kısma tuşuna basnca fastboot yazisi çıkıyor ve öylece kalıyor.power tuşu ve ses açma tuşuna basınca ise Reboot menüsü çıkıyor.wipe data yapıyorom.confirm e basıyorum olmuyor. reboot a basınca kapanıyor.Bu her defasında böyle oluyor ve...
  4. T

Yardım Mİ 8 lite fastboot'da kalma

Üst Alt