tr4558 kullanıcısının son içeriği

1. T

Diğer Xiaomi Cihazlarımızla Çekilen Fotoğraflar

Benim Xiaomi 14 düz modeli böyle güzel resimler çekmiyor samimi söylüyorum cihazlar eskiden daha kaliteliydi galiba redmi note 8 pro ya gcam yukleyince hele çok güzel çıktılar veriyordu:)
  2. T

Yardım mi 14 Belgesel Kamera Sorunu

Şimdi denedim tekrar azda olsa gene var bu cihazı kullanan arkadaşlarda gündüz bi test edebilir hafif sağ sol oynayınca hemen çıkıyor 1720445957 Şimdi denedim tekrar azda olsa gene var bu cihazı kullanan arkadaşlarda gündüz bi test edebilir hafif sağ sol oynayınca hemen çıkıyor belki bende ki...
  3. T

Işığın tepeden geldiği anlarda yapıyor genellikle bunu o esnada birkaç cm oynatirsam kayboluyor ama o açıda resim almak istersem biraz sıkıntı çünkü dediğiniz gibi çok abartılı bir flare var 1720438185 Birde böyle gökkuşağı gibi olması tuhaf benim bildiğim bu halka şeklinde olur hatta bazen...
  4. T

Kamerası kötü değil düzeltmek istedim gece ve makro cwkimkerini beğeniyorum cihaz gerçekten kompakt kaliteli ama bu izler çıkıyor ve öğle saatlerinde renkler iyi değil karanlık çıkıyor resimler yazılımsal mı lens kaynaklı mi anlayamadım
  5. T

Merhabalar yeni konu açmak istemedim Xiaomi 14 de kamera lensleri temiz olduğu halde arada böyle hüzmeler oluşuyor, birde alırken baya heves ettim lecia lensler vs ama gündüz çekimleri hiç hoşuma gitmedi gcam kullandım biraz daha iyi sonuçlar veriyor
Üst Alt