Tr2x kullanıcısının son içeriği

1. Tr2x

Çözüldü YD Fake ROM'lu Xiaomi 13 HyperOS güncellemesi

recovery modda assistant ile bağladığımda telefonu görüyor ancak download update pasif onun yerine dosya seç geliyor. yüklü sürüm miui 14 zaten ss de de görünüyor. romu elle nerden indirebilirim? edit: yukarıdaki "MIUI Rom" yazan xiaomiupdate sitesinden recovery ile yüklenen global rom...
  2. Tr2x

Yardım Çin cihazı Xiaomi 13 bl açabilir miyiz?

aynı dertten muzdaribim. imei önemli değil sadece root istiyorum cihazda ancak fake rom olduğu için bl açamıyorum. görünen o ki açamayacağım da
  3. Tr2x

İnceleme Neden Çin Cihazında Bootloader Açmamalıyız

pif olarak kısaltılan integrity fix modüller var ben eski telefonumda birini kullanıyorum ve safety net uygulamasında tüm doğrulamaları geçiyor. 13 ümde fake romda sıkıştım 2 yıldır kullanıyorum ve camı felan çatlattığım için hiç para verip yaptırmak gelmiyor içimden imei yeni telefon almayı...
  4. Tr2x

Soru "Can't load android system. Your data maybe corrupt" hatası alıyorum. Başına gelen var mı?

"Can’t load Android System.Your data may be corrupt.If you continue to get this message, you may need to perform a factory data reset and erase all user data stored on this device " bugün telelfon cebimdeyken kapanmış ve bootloop taydı. Android14 yüklemeyi düşünüyordum zaten. Eve gelip pixel...
  5. Tr2x

Soru Bluetooth kulaklık ile video kaydetme?

konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, telefon özelinde değil android genelinde bir sorun galiba... video kaydederken bluetooth kulaklığın mikrofonunu kullanmak istiyorum. Ya ben bulamadım bu seçeneği ya da yok. Acaba benim denk gelmediğim kulaklık mikrofonunu kullanacak bir kamera programı...
  6. Tr2x

Yardım Şarjı iyi giden kaliteli Bluetooth kulaklık

Ben fiyata da bakarak qcy t3 alıyorum akşama sipariş geçeceğim
  7. Tr2x

Yardım brick yardım lütfen?

teşekkürler oraya dikkat etmemişim
  8. Tr2x

linkteki global romu 2 defa indirdim ancak ikisinde de can not found bat file gibi bir hata veriyor tgz dosyasının adını kısalttım ve masaüstünde bir klasöre attım yine aynı eu romu indiriyorum su anda umarım olur bu
  9. Tr2x

mi flash tool indirdim simdi rom arıyorum
  10. Tr2x

arkadaşlar telefona globe rom yüklerken yükleme sonunda hata verdi ve aborted dedi masik yüklemiştim dün ancak telefondaki tüm dosyalar silindi şu anda twrp de rom dosyasını tekrar kopyalamak için usb ile bilgisayara bağladığımdaki manzara bu: bu arada storage wipe demedim kesinlikle ne yapmam...
  11. Tr2x

Rom [ROM] [OFFİCİAL] [9.0] Pixel Experience Plus Edition ( 24 Eylül )

bu romu dün gece denedim ama error7 verdi şimdi globe indiriyorum ama aosp rom güzeldir sonraki rom olarak tekrar bunu deneyeceğim teşekkürler paylaşım için
  12. Tr2x

Yardım Samsung Klavye Mi9SE

Bence güzel bir karar olmuş lucky patcher ile uygulamanın modüllerinin %90 ı kapattığı halde hala çalışıyor artık neler topluyor neler raporluyor bilmiyorum lp nin en güzel yanı çevrimdışı yapmasıydı
  13. Tr2x

Çözüldü MI9 SE Parmak izi

Bende biraz yavaş sanki hatta bazen açmamak için inat ediyor hızından şikayet eden var mı aceba yoksa benim parmak mı bozuk :)
  14. Tr2x

Yardım Samsung Klavye Mi9SE

Touchpal ın parmak kaldırmadan yazarken çıkan kelime tahminleri daha tutarlı ancak lucky patcher olmadan kullanacağım bir uygulama değil o zamana kadar gboard en güzeli bence
Üst Alt