tozmen130 kullanıcısının son içeriği

1. tozmen130

Soru A52s imei repair mümkün mü

yurt disi a52s imei repair mümkün mü acaba 1695911875 H.kadioglu
  2. tozmen130

Çözüldü sürekli ziraat onay

ziraat mobil giriş yaparken her seferinde ziraat onay için sms kodu geliyor telefon sanki kendiliginden siliniyor yeniden tanimlamam gerekiyor gibi ne yapmaliyim
  3. tozmen130

Çözüldü lineageos uygulama kilidi var mı

lineageos uygulama kilidi ayarı var mı varsa nerden açılıyor
  4. tozmen130

Yardım LineageOS yazı tipi değiştirme

cihaz rootlu redmi note 10s LineageOS 20 android 13 yazı tipi nasıl değiştirebilirim
  5. tozmen130

Çözüldü LineageOS 20 konum sorunu

redmi note 10s(rosemary) cihaz için lineage os indirdim ve nikgapps kurdum fakat wpden olsun haritalar olsun hava durumu vesaire olsun konum hiç bir şekilde çalışmıyor nasıl çözebilirim acaba gapss paketinden olabilir mi
  6. tozmen130

Yardım Magisk deltadan sonra nfc açılmama

daha önce magisk delta flashladım nfc yine gitmişti fakat yeniden başlatınca düzelmişti 2. kez magisk deltayı ofoxtan flashladım nfc gitti yeniden başlattım ama düzelmedi bunu nasıl düzeltebilirim
  7. tozmen130

Çözüldü ziraat mobil nfc ödemesini açamıyorum

ziraat mobilde temassız ödeme açamıyorum görseldeki uyarıyı veriyor cihaz ctspass geçememiş durumda ve root var roottan zygisk de acsam uygulamayi da gizlesem ayni hatayı veriyor napmalıyım
  8. tozmen130

Yardım boot.img dosyası hk.

miui13 indonesia 13.0.10 dayım falat fastboot sürümü yok bu romun boot.imgsi yerine 13.0.7 romunun boot.imgsi kullanılabilir mi sorun çıkar mı twrp flashlamak için
  9. tozmen130

Yardım Evox deep sleep çalışmıyor

evox 7.6.1 kullanıyorum bu romun deep sleep özelliği çalışmıyor geliştirici miui tabanli romlarda deep sleep çalışmadığını söyledi bu özelliği her hangi bir modülle aktif etmenin yolu var mı rn10s
  10. tozmen130

Yardım Telefon Bluetooth kulaklığı kulaklık olarak algılamıyor

cihaz redmi note10s Bluetooth kulaklık bağlayınca ekolayzır menüsü aktif olmuyor sanki kulaklık değil de normal ses aygiti baglanmis gibi oluyor ses geliyor fakat ekolayziri kullanamıyorum çözümü var mıdır
  11. tozmen130

Çözüldü Viperfx arkaplanda çalışmıyor kapanıyor

viper fx kullanıyorum fakat muzik dinlerken vesaire arkaplanda açık kalmıyor kapanıyor elle acmak zorunda kalıyorum bir süre sonra tekrar kapanıyor kameraya giriyorum kapanıyor girince geri açılıyor sürekli açık tutmanin bir yolu var mi acaba
  12. tozmen130

Yardım Sıfırlamada cihaz sertifikası gider mi

kullandığım bir custom rom vardı telefonu googlenin sitesinden android device id ile sertifikalı hale getirdim telefon sıfırlandıgi zaman sertifika gider mi yoksa sertifika artık kalıcı mı
  13. tozmen130

Yardım uygulamadan atma sorunu çözümü ??

ekteki ekran kaydında görüldüğü gibi bazı uygulamalarda bu şekilde atıyor uygulamalardan bunun çözümü nedir acaba ayni sekilde google play de yorumlara indiğim zaman atıyor uygulamadan 1669232514 excalabur sizin bir bilginiz var mı hocam
  14. tozmen130

Çözüldü Adaway nasıl kullanılır?

adaway magisk modülü nasıl kullanılır faydası ve zararı nelerdir tam verim için ne yapmak gerekiyor acaba??
  15. tozmen130

Yardım Note 10S Volte

redmi note 10S cihazında voLTE özelliği var mı
Üst Alt