toyoda kullanıcısının son içeriği

1. toyoda

Yardım Eu Rom Sorunları ve Rom Tavsiyesi

Xiaomi'nin en iyi romu çin romudur yükleyebilirseniz yükleyin ama bazı eksileri var Türkçe dil desteği global dil desteği olarak sadece ingilizce var diye biliyorum onun dışında Google play yüklü değil onlar apk olarak yükleniyor.
  2. toyoda

Soru Xioami Watch S3 Bezel

Bilgi için teşekkür ederim hocam
  3. toyoda

Soru Xioami Watch S3 Bezel

Xioami watch S3 kullanıyorum, saatin farklı kasa bezellerini nerden bulabirim baktıklarım hepsi yurtdışı sitelerinde var
  4. toyoda

Yardım Redmi 15 C - mı kumanda çalışmıyor .

Telefonda özellikle olarak kızılötesi özelliği yoksa kullanamazsınız. Redmi note 8 de kızılötesi özelliği olduğu için kullanılıyor
  5. toyoda

Çözüldü Xiaomi Sistem Uygulamaları Nasıl Silinir?

Bootloader, kilidi kapalıysa isim değiştirme yöntemiyle sürümler arası geçiş var. İsim değiştrime yöntemi deneye bilirsin ama internette videosu var bakarak yapabilirsin. Eğer ilk defa yaapcaksan videoyu izleyerek yapmam iyi olur yapamam dersen hiç uğraşmayıp öyle kullanabilirsin.
  6. toyoda

Rehber Xiaomi Çin Romu Temaları Yükleme Rehberi

Güncelleme: Yedekleme alındığında .zip dosyası uzantısı olarak veriyor, Yedekleme alınan .zip uzantılı dosyayı telefon hafızasına çıkarın, sonra çıkarılan zip dosyasını silin, çıkarılan klasör (klasör adı örnek:20251130) miui >backup>allbackup klasörüne atın sonra indirdiğiniz .bak...
  7. toyoda

Soru Endonezya rom? vs Rusya rom?

Bu konu hakkında bilgisi olan yok mu?
  8. toyoda

Rom Miui tabanlı custom ve port rom!!!

Redmi note 8 gingko modeli kullanıyorum aosp tabanlı custom rom kullandım arrow os, project elixir, cherish os vs... note 8 için miui tabanlı custom rom yada port rom var mı stabil olarak çalışan ya da farklı custom rom kullan dediğiniz var mı öncelik miui tabanlı custom vs port rom custom...
  9. toyoda

Yardım Redmi Note 8 CherishOS Android 14 ROM hatası

Redmi note 8 cihazıma cherish os android 14 Gapps Official rom kurdum kamera portre modu açınca hata veriyor. ayarlarda güvenlikde parmak izi özelliği yok. Pil konusunda iyi custom rom var mı Arrow os haricinde hangi romları tavsiye edersiniz
  10. toyoda

Yardım Bootloader kilidi açılırken hata alıyorum

Redmi note 8 cihazımıda mi unlock tool bl kilidi açılırken hata alıyorum verilen hata ''sorry couldn't unlock more devices by account this month'' böyle hata alıyorum bu limiti kaldırmanın çözümü var mı cihaz endonezya rom miui 12.5 çok fazla takılıyor. Farklı eposta ve numaralı olan mi...
  11. toyoda

Yardım Bootloader açma sorunu

Redmi note 8 cihazımda bl kilidini açarken böyle hata alıyorum başvuru yaptım 72 saati doldurdu halde hata almaya devam ed,yorum
  12. toyoda

Soru Xiaomi. Eu custom port rom

Redmi note 8 gingko cihazıma xiaomi eu tabanlı miui 14 android 13 kararsız port rom yüklesem verimli olur mu yoksa aosp tabanlı custom rom mu cihaz verimli olur
  13. toyoda

Yardım Redmi Note 8 67 Watt Şarj Aleti Orjinal mi?

Redmi note 8 kullanıyorum xiaomi 67 watt şarj aleti aldım orjinal mi değil mi nasıl anlarım orjinal olup olmadığını
  14. toyoda

Yardım Cherish os yükleme yardım note 8

Redmi note 8 gingko telefonuma cherish os 5.0 Android 14 yüklemesi yapıcam ama twrp adımlarında hangisi seçmem gerekiyor
  15. toyoda

Yardım Custom rom yardım note 8 ( ginkgo)

Resmi note 8 arrow os Android 13.1 kullanıyorum 8 saat kadar ekran süresi alıyorum rom değiştirip cherish os 5.0 Android 14 ya da Oxygen os 13.1 Android 13 port rom yüklemeyi düşünüyorum cherish os yada Oxygen os hangisi yüklemeliyim
Üst Alt