toyoda kullanıcısının son içeriği

1. toyoda

Yardım Redmi Note 8 CherishOS Android 14 ROM hatası

Hocam, yorum için teşekkürler 1 sene önceki konu telefonu değiştirdim Xiaomi redmi note 13 aldım Endonezya stock rom kurdum stock romlar içinde bana göre en stabil rom artık custom rom ya da aosp tabanlı rom ile uğraşmıyorum.
  2. toyoda

Rehber Xiaomi Çin Romu Temaları Yükleme Rehberi

Normal, hali Çin romunda var. Mtz dosyası maalesef yok Çin romu tema olduğu için ".bak" dosya uzantısı var.
  3. toyoda

Soru Tavsiye rom arıyorum

Stock rom olarak Endonezya romu ve Rusya tavsiye ederim. Xiaomi Eu rom. Custom Aosp tabanlı ise Chery OS, Derpfest, Pixel OS kurabilir. Stock rom olsun yeter dersen öncelik Endonezya olsun
  4. toyoda

Hocam, erişim sorunu düzelttim tekrar hata verirse yazın yeni link eklerim. 1739895413 Evt hocam bu videoda var. Video eklediğiniz için teşekkürler.
  5. toyoda

Xiaomi, Çin romunda bulunan temalardır. Dosya uzantısı ".bak" olarak yüklenmesi gerekir. Mtz ya da theme editör programı ile yüklenmez ayarlardan yüklenmesi gerekir. Temalarda ".bak" uzantısı ile yüklenemesi gerekir. Bazı temalar cihazdan cihaza göre uyum ve sorun gösterebilir. Global rom...
  6. toyoda

Yardım Hyper OS Kasma Problemi

Redmi Note 13 4G NFC Telefon, Hyper OS 2.0.2 yüklü xiaomi stock Çin tema yüklü telefon bazen kilit ekranı açılınca kasıyor cihazda Endonezya rom var. Endonezya rom kolay kolay kasma yapmaz xiaomi en stabil stock romudur. Ama kasılma temadan mı kaynaklı olabilir mi?
  7. toyoda

Soru Kontrol merkezî şefaflaştırma

Şefaf olan temaları yükledim ama maalesef fix gri kalıyor. Bildiniz tema varsa onu yükleyip deneyebilirim
  8. toyoda

Set edit yaptım ama sistem izin vermiyor hatası aldım
  9. toyoda

Resmi note 13 4G NFC, cihazımda kontrol merkezî arka planı gri tema kullanıyorum aynı kalıyor Bl kilidi açmadan room, root vs.. atmadan nasıl yapabilir miyim. Geliştirilen seçeneklerde şefaf gezinme çubuk özellikle aktif ediyorum olmuyor.
  10. toyoda

Yardım Kilit ekran hatası

Redmi note 13 cihazım da kilit ekranı ayarladığımda ayarlanmıyor. Uygula dediğim zaman aynı ekranda kalıyor Kilit uygula basıyorum aynı kalıyor hata neyden kaynaklı olabilir
  11. toyoda

Soru NFC Dosya paylaşımı

Sharme uygulamasını kullanırım teşekkürler 1729109371 Mi share, Quick share kullanırım teşekkürler
  12. toyoda

Soru NFC Dosya paylaşımı

Bluetooth vb. uygulamar kullanıyorum. Daha önce de nfc'li telefon kullanmıştım dosya paylaşimi yapıyordum şimdi ki kullandığım cihazda olur mu diye araştırdım bulamadım
  13. toyoda

Soru NFC Dosya paylaşımı

Redmi Note 13 4G NFC Modelinde NFC var ama dosya paylaşımı bulamadım dosya paylaşımı var mı yok mu
  14. toyoda

Uygulama HyperOS Tema Hataları

Tamm teşekkürler
  15. toyoda

Uygulama HyperOS Tema Hataları

Root atmam da uygun olan Çin sürümü temaları yüklerim
Üst Alt