Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi'nin en iyi romu çin romudur yükleyebilirseniz yükleyin ama bazı eksileri var Türkçe dil desteği global dil desteği olarak sadece ingilizce var diye biliyorum onun dışında Google play yüklü değil onlar apk olarak yükleniyor.
Bootloader, kilidi kapalıysa isim değiştirme yöntemiyle sürümler arası geçiş var. İsim değiştrime yöntemi deneye bilirsin ama internette videosu var bakarak yapabilirsin. Eğer ilk defa yaapcaksan videoyu izleyerek yapmam iyi olur yapamam dersen hiç uğraşmayıp öyle kullanabilirsin.
Güncelleme: Yedekleme alındığında .zip dosyası uzantısı olarak veriyor, Yedekleme alınan .zip uzantılı dosyayı telefon hafızasına çıkarın, sonra çıkarılan zip dosyasını silin, çıkarılan klasör (klasör adı örnek:20251130) miui >backup>allbackup klasörüne atın sonra indirdiğiniz .bak...
Redmi note 8 gingko modeli kullanıyorum aosp tabanlı custom rom kullandım arrow os, project elixir, cherish os vs... note 8 için miui tabanlı custom rom yada port rom var mı stabil olarak çalışan ya da farklı custom rom kullan dediğiniz var mı öncelik miui tabanlı custom vs port rom custom...
Redmi note 8 cihazıma cherish os android 14 Gapps Official rom kurdum kamera portre modu açınca hata veriyor. ayarlarda güvenlikde parmak izi özelliği yok. Pil konusunda iyi custom rom var mı Arrow os haricinde hangi romları tavsiye edersiniz
Redmi note 8 cihazımıda mi unlock tool bl kilidi açılırken hata alıyorum verilen hata ''sorry couldn't unlock more devices by account this month'' böyle hata alıyorum bu limiti kaldırmanın çözümü var mı cihaz endonezya rom miui 12.5 çok fazla takılıyor. Farklı eposta ve numaralı olan mi...
Redmi note 8 gingko cihazıma xiaomi eu tabanlı miui 14 android 13 kararsız port rom yüklesem verimli olur mu yoksa aosp tabanlı custom rom mu cihaz verimli olur
Resmi note 8 arrow os Android 13.1 kullanıyorum 8 saat kadar ekran süresi alıyorum rom değiştirip cherish os 5.0 Android 14 ya da Oxygen os 13.1 Android 13 port rom yüklemeyi düşünüyorum cherish os yada Oxygen os hangisi yüklemeliyim