Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam, yorum için teşekkürler 1 sene önceki konu telefonu değiştirdim Xiaomi redmi note 13 aldım Endonezya stock rom kurdum stock romlar içinde bana göre en stabil rom artık custom rom ya da aosp tabanlı rom ile uğraşmıyorum.
Stock rom olarak Endonezya romu ve Rusya tavsiye ederim. Xiaomi Eu rom. Custom Aosp tabanlı ise Chery OS, Derpfest, Pixel OS kurabilir. Stock rom olsun yeter dersen öncelik Endonezya olsun
Xiaomi, Çin romunda bulunan temalardır. Dosya uzantısı ".bak" olarak yüklenmesi gerekir. Mtz ya da theme editör programı ile yüklenmez ayarlardan yüklenmesi gerekir. Temalarda ".bak" uzantısı ile yüklenemesi gerekir. Bazı temalar cihazdan cihaza göre uyum ve sorun gösterebilir.
Global rom...
Redmi Note 13 4G NFC Telefon, Hyper OS 2.0.2 yüklü xiaomi stock Çin tema yüklü telefon bazen kilit ekranı açılınca kasıyor cihazda Endonezya rom var. Endonezya rom kolay kolay kasma yapmaz xiaomi en stabil stock romudur. Ama kasılma temadan mı kaynaklı olabilir mi?
Resmi note 13 4G NFC, cihazımda kontrol merkezî arka planı gri tema kullanıyorum aynı kalıyor Bl kilidi açmadan room, root vs.. atmadan nasıl yapabilir miyim. Geliştirilen seçeneklerde şefaf gezinme çubuk özellikle aktif ediyorum olmuyor.
Redmi note 13 cihazım da kilit ekranı ayarladığımda ayarlanmıyor. Uygula dediğim zaman aynı ekranda kalıyor
Kilit uygula basıyorum aynı kalıyor hata neyden kaynaklı olabilir
Bluetooth vb. uygulamar kullanıyorum. Daha önce de nfc'li telefon kullanmıştım dosya paylaşimi yapıyordum şimdi ki kullandığım cihazda olur mu diye araştırdım bulamadım