Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler. Normal sms gelen msj sesi bip diye sesi kısık ve kısa bir ses. Bunu ayarlardan ses& titreşim bölümüne giriyorum etkinlik ve bildirimler sesini değiştiriyorum ama sms sesi değişmiyor. WhatsApp vs her uygulamanın sesi ayarlarda seçtiğim ton çalıyor sadece sms sesi değişmiyor. Nasıl...
bende de güncelleme kayboldu şimdi güncelleme çıkmıyor bir arkadaş bir link verdi burdan takip edebilirsin diye siteden bakıyorum 10.3 yok çekildi heralde diye düşünmeye başladım. bide siz bakın yanlış mı düşünüyorum
MIUI ROM for Xiaomi Mi 8/Pro/Lite - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
teşekkür ederim. burda 10.2 var sadece demekki çekilmiş diye anladım ben :) birde bilginiz varsa sürüm güncellerken fabrika ayarlarına dönüp mü güncellim ?
telefon hakkında bölümünde güncelleme bildirimi vardı ama ben teli güncellemedim şuan 10.2.3.0 karalı sürümündeyim. bügün güncelleyecektim ama bildirim gitmiş güncellemeri kontrol et diyorum ugun güncellleme yok diyor sebebini bilen yada nerden bilgi alabilirim bilen varmı. telefonum global...
Yav bende güncelleme bildirimi vardı güncellemedim şimdi bildirim gitmiş telefon hakkındadan giriyorum güncelleme yok diyor yine mi geri çekildi güncelleme
50 tl ye kadar Bir kılıf önerebilecek varmı netten baktım hoşuma gidenler var ama kullanıcı yorumları benim daha önemli bir spigen gördüm güzele benziyordu. Bide artık yurtdışı siparişlere de kdv gelmiş bide o çıktı başımıza