toxotis1 kullanıcısının son içeriği

1. T

Sohbet Fiyat doğru mu?

İyi akşamlar, Xiaomi Mi 11T Pro almayı düşünüyorum. Hemen hemen bütün E-Ticaret sitelerinde telefonun fiyatı 12.999 TL Xiaomi resmi sitesinde 8.999 TL yazıyor. Sizce ödeme yapsam gönderirler mi? Ödeme kısmına kadar geldim.
  2. T

Yardım Cihaz ısınması

Arkadaşlar aşağıdaki site 10.3.5'de pubg testi yapmış. Son sürüm testi yapmamış. İsteyen olursa yapacakmış. Şu siteye yorum atalımda yeni sürümde bir deneme yapsın. Pocophone F1 10.3.5 ısınma durumunu PUBG'de denedik
  3. T

Yardım Xiaomi Pocophone F1 Isınma Sorunu

Ben 10.3.5'de ısınma yoktu.
  4. T

Yardım Xiaomi Pocophone F1 Isınma Sorunu

Hangi güncelleme var. 10.3.6 var bende telefon tek el pubg oyununda yanacak gibi oluyor. 10.3.5'de yoktu.
  5. T

Soru Site Hk.

Sitenin SSL sertifika süresi bitmiş. Yönetici görünce halleder
  6. T

Güncelleme Pocophone F1 – Global Stable ROM V10.3.5.0.PEJMIXM Güncellemesi Recovery - OTA - Fastboot İndirme Bağlantıları

Acaba bu hataları düzeltme güncellemesi ne zaman gelir? Ben telefondan soğudum açıkçası.
  7. T

Güncelleme Pocophone F1 – Global Stable ROM V10.3.5.0.PEJMIXM Güncellemesi Recovery - OTA - Fastboot İndirme Bağlantıları

Mobil veride şarj yetişmiyor. Eski bir önceki sürüme nasıl döneriz?
  8. T

Yeni sürümde bende pubg denedim ve inanılmaz bir batarya tüketimi oldu. Önceki sürümde pubg 1 saat oynarken telefon gram ısınmazken yeni sürümde tek oyunda telefon yanıyor.
  9. T

Merhabalar. Bende güncelleme yapmayı düşünüyorum. Aşağıdaki linkte pubg sorunundan bahsetmiş. Benimde çok oynadığım bir oyun. Karşılaşan var mı? MIUI 10.3.5 son güncellemede ilk sorun çıktı! MIUI sorunları
Üst Alt