tosunkaya kullanıcısının son içeriği

1. tosunkaya

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

android sürümü değişmiyor. latest global beta var 8.12.20 bazıları denemiş ve güncellenmiş veri kayıpsız
  2. tosunkaya

MIUI 11 Redmi Note 4/4X - Global Stabil - MIUI 11 V11.0.2.0 - NCFMIXM indirme bağlantısı

2018'den kalma global beta yüklü, twrp'den stable olanı flashlasam veriler gitmeden yüklenir değil mi?
  3. tosunkaya

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

mmengi redmi note 4x için geçen yıl paylaşılan dosyalardan EFS'leri değiştirerek volte ve video callingi çalışır hale getirdim (sadece turkcell arası çalışıyor) fakat. wifi'a bağlıyken wifi kesilirse mobil veri, uçuş moduna alana kadar çalışmıyor, volte kapalı olursa bu durum yaşanmıyor. bunu...
  4. tosunkaya

Yardım Xiaomi Mi Play MTK MT6765 1ME1 Répa1r?

Mi Play mt6765 için hangi program ime1 répair için çalışıyor? acil yardım lazım. tel unlock durumunda ve global rom yükledim (custom rom, twrp bile yok) sn writer için gerekli dosyalarım eksik. birkaç program denedim hata verdi. qualcomm olsa şak şak 2 dk sürerdi.
  5. tosunkaya

Tel note4x. Sizin daha önce attığınız note 3 turkcell çift hat efs'i girili şu an. Konuya yeni dosyalar eklenmiş. ÖZETLE ÇİFT HAT GİRİŞLİ NOTE4X VE TURKCELL İÇİN ÇALIŞAN EN YENİ DOSYA HANGİSİDİR? Note3 efsi giriliyken Volte gerçek anlamda nadiren çalışıyor (arama sırasında hd simgesi nadiren...
  6. tosunkaya

merhaba son dosyaları gönderebilir misiniz? son durum nedir? mi note 3 dosyalarından sonra yeni bi gelişme oldu mu? wifidan mobile geçince mobil çalışmıyor, uçuş moduna alıp geri açınca çalışıyor volte açıkken. karşıda codec varsa 10 konuşmanın 1'inde volte görüşme sağlanıyor.
  7. tosunkaya

Kardeşim ne alakası var? Note 4x'te dosyaları değiştirdim aylar önce. Bu konu neden var o zaman? Turkcell üzerinde zaten açık. Ayrıca volte çalışıyor fakat çok nadir 10 konuşmadan birinde. Bu konudaki 3-5 kişi aylardır volte, vowifi ve video arama konusunda çalışıyor. Çoğu da sonuca ulaştı. Son...
  8. tosunkaya

Kardeşim şu an son dosyalar nedir en son aylar önce note 4x cihazıma note 3 turkcell dosyalarını atmıştım. Volte 10 aramanın 1'inde çalışıyor ve de wifia geçip tekrar mobile geçersem uçak moduna almadan mobil veri çalışmıyor. Ayrıca görüntülü arama ve vowifi da çalışmıyor. En güncel doayalar...
  9. tosunkaya

Rehber Volte Etkinleştirme Turkcell ve Vodafone

Seste aşırı belirgein derecede fark var. Kişi yanında gibi oluyor tertemiz ve hd ses. VoWifi falan hepsi TR'de çalışıyor, ben kullanıyorum s8'de. bu ims menüsü note 4x'te çıkmıyor. altta daha fazla diye menü var orada da yok. ims kaydı olsa volte kalitesi çalışacak. şu an için volte simgesi...
  10. tosunkaya

miui'de volte çıkmasında sorun yok. bende *# yaptıktan sonra zaten volte çıkıyordu fakat arama yapılmıyordu, rardaki dosyaları flashlıyınca arama yapılabilir oldu ama volte kalitesinde değil. magisk'in volte & vowifi enabler modülü zaten menüleri getiriyordu, buildprop düzenlemeye gerek yok.
  11. tosunkaya

kendi telim s8'de volte aktif ve çoğu kişiyle karşılıklı volte görüşüyorum. note 4x'de amr codec mevcut. youtube'da volte kullanan da gördüm. ne sorun olabilir ki apnleri bi sıfırlayayım. ims apnsi kullanan gerekli mi? lte umts seçili, dediğiniz gibi ims,default şeklinde kaydetmiştim, yanlış mı...
  12. tosunkaya

SONUNDA OLDU GİBİ! Çok teşekkür ederim. Artık VoLTE aktifken arama yapabiliyoruz fakat Volte kullanılmıyor, ses kaliteli değil ve her iki tarafta da hd logosu çıkmıyor. ayrıca magisk'te ilgili modül aktfiken, daha fazla menüsünde kablosuz çağrıyı gördüm fakat buton yok. video arama da arasa da...
  13. tosunkaya

merhaba dostum yine. bende volte hala çalışmıyor, çalışıyor ama arama yapmıyor. ziptekini flashlasam çalışabilir mi? tel redmi note 4x sd. acil cevap hemen deneyeyim. miui stock rom rootlu.
  14. tosunkaya

Soru Redmi 5 Plus Volte Hakkinda

o zaman şuna bakabilir misin? zaten farklı telde aktif ettim. volte hatta açık, kodla da volte özelliğini aktif ettim. eski tel imeisi girili sim slot 1'de. arama yapılmıyor volteyle. orij imei girili slot 2'de ise sorunsuz çalışıyor. Yardım - Redmi Note 4X VoLTE ve Çağrı Sırası 4G ve IMEI Sorunu
  15. tosunkaya

İnceleme 9.5.3 güncellemesi

kardeşim şu konuya gelir misin, aynı sorun var. hatta volte var. s8'e takınca çalışıyor. redmi note 4x imei girili olan simde volte özelliğini de kodla açtım, çağrı yapılmıyor. imei orij olan sim 2'de sorunsuz çalışıyor. zaten çağrı yapılırken 3g'ye düşüyor. birçok kişi imeiyle alakası...
Üst Alt