tornadoo kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Bedava uçuş simülatörü

Mobilden Online oynayabileceğim bedava uçuş Simulator'ü var mı? Rfs, XPlane, ınfınıte Flight gibi oyunlarda Pro çok pahalı ve APK'lar çalışmıyor. Bedava olması şart değil 50 liradan az olsun yeter.
  2. T

Yardım Ekran kaydı ses gelmiyor

Oyunlarda ekran kaydı alırken ses geliyor ama Spotify'da ses kaydı alırken ses gelmiyor. Görseldeki ilgili ayarı açtım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. T

Yardım Pubg ses gecikmesi sorunu

Tecno Camon 20
  4. T

Hocam kulaklığımı başka telefonda denedim ve gecikme yapmadı. Arkadaşımın gaming kulaklığı var onu benim telefonumda denediğimde yine gecikme yaptı. Sorunu nasıl halledebilirim?
  5. T

Hocam valla yok yemin mi ediyim 1720027569 İlk 2 tane o kadar yükselmiyor
  6. T

Son 3 tane yok bende
  7. T

Filmde ve youtube videolarında gecikme yapmıyor. Bu arada config ile ilgili soruma cevap alamadım
  8. T

Hocam bluetooth sürümüyle bir alakası var mı? Bir de gecikmeyi engelleyemez miyiz ? 3. Taraf uygulamalar veya config dosyaları ile Spotify 0 gecikme bu arada. Kulaklık e6s
  9. T

Merhaba forum üyeleri. Yeni bir Bluetooth kulaklık aldım. Kulaklığın hiç gecikmesi yok ama PUBG'a girdiğimde azımsanmayacak bir gecikme yapıyor. Bluetooth sürümü 5.3. bunun çözümü var mı? Sıkıntının kulaklıktan kaynaklandığını düşünmüyorum.
Üst Alt