toprakadam kullanıcısının son içeriği

1. T

Satış (REDMİ K60 POCO F5 PRO 12/256 POCO X3PRO ŞARJ ÇİFT hat kayıtlı

REDMİ K60 POCO F5 PRO 12/256 POCO X3PRO ŞARJ ÇİFT hat kayıtlı REDMİ K60 POCO F5 PRO 12/256 GB ORJINAL 67 W ŞARJ ÇİFT hat kayıtlı y.d 14 500 tl SORUNSUZ CALIŞIYOR TERTEMİZ DETAYLI RESİM EKLENMİŞTİR sim tepsisinde işaretli 9. 9- 10 sim tepsi 50tl dir gerek duymadım global Poco f5 pro yazılım yüklü...
  2. T

MIUI 13 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V13.0.1.0.SKLIDXM İndirme Bağlantıları

tecrübe yok hocam tek hat kayıtlı mı flasla 1 kac defa yukledim poco f2ucmadı ama bunda söylenti var endonezya rom a gecmek istiyor
  3. T

MIUI 13 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V13.0.1.0.SKLIDXM İndirme Bağlantıları

dün birine aldık cıhazı sıfırladı sim2 sorun olmadı daha öncede kayıtlı tlf na mi flash ile Fastboot Romu kurdum sorun yaratmadı ama 10s de söylenti var güncellemede plaka uçar diye sürüm 12.06 (13 güncellemesi geldi şu anlık yapmadık güncellemeyi
  4. T

CihazıBootloader Kilidi Açık Fastboot Romu İndirip MI Flash Yazılımı ile CihazıaYüklesek y.d tek hat kayıtlı plaka uçarmı
  5. T

İnceleme Poco F2 Pro / K30 ProTürkiye donuyor ve ısınıyor 8 ay garantisi var

bi önceki sürümün bumuydu V12.5.3.0.RJKTRXM şarja taktım cıhaz ısınıyor
  6. T

yazılım da atamıyoruz o kötü 1650062556 V12.5.6.0.RJKMIXM bu yazılım yüklü V12.5.3.0.RJKTRXM bu olması gerekmezmi
  7. T

Poco F2 Pro / K30 Pro Türkiye Kararlı Rom V12.5.6.0.RJKMIXM bu yazılım yüklü V12.5.3.0.RJKTRXM bu olması gerekmezmi Türkiye 8 ay garantisi var uygulamaları yüklerken donuyor örnek face acılmıyor tuş lar işlem görmüyor ve ısınıyor şarj fazla gidiyor ne yapmam lazım ustalardan yardımcı...
  8. T

Ana Başlık Xiaomi 11T - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

şu an başvuru yapmışım güncellemeyin dediler
  9. T

Ana Başlık Xiaomi 11T - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

hocam sizde direk mi acıldı ben başvuru yaptım 15 gün verdi MediatekBootloaderUnlock denedim succes dedi ama acılmadı
  10. T

Rehber Android sistem ve pil optimizasyonu {Android 7-13}

Hocam tlf mi 11t kilit başvurusu yapıldı sarjı cok yiyor kilit acıldıktan sonramı yapim twr yüklü değil tlf acıkkenmi uyguluyoruz
  11. T

Yardım Yeni Güncelleme Sonrası Güvenlik Bildirimleri

hocam endonezya romun da batarya nasıl gidiyor globalde sarj fazla tuketıyor miu 12.5.9 da
  12. T

Rom Redmi K30 Pro / Zoom Edition / POCO F2 Pro – Endonezya Kararlı V12.5.1.0.RJKIDXM( Android 11.0

bende oto dan güncelledim bariz bir şekilde değişiklik olmuş önceki sürümde parmak izi kilit te takılmalar oluyordu şimdi anında acılıyor ben çok memnununum temiz kurulum icin fastbood rom u beklıyecem mi flash la yükleyecem
  13. T

Rom Redmi K30 Pro / Zoom Edition / POCO F2 Pro – Endonezya Kararlı V12.5.1.0.RJKIDXM( Android 11.0

Redmi K30 Pro / Zoom Edition / POCO F2 Pro – Endonezya Kararlı V12.5.1.0.RJKIDXM Poco F2 Pro / K30 Pro Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJKIDXM [ Android 11 ] Güncelleme ve Kurulum Yöntemleri 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. -V12.0.2.0.QJKIDXM Romunda iseniz Ota...
  14. T

Rom Redmi Note 9 Pro – Endonezya Kararlı JOYEUSEIDGlobal V12.0.1.0.RJZIDXM ( android 11 )

twrp ile hiç güncellemedim twrp yüklü iken güncelleme yaptım ama hep twrp kalıyordu bende 1 sefere mahsus fastboot la yukledim oto güncellemeler sorunsuz yapıyor forum da ve youtup ta videolar var yada anlayan hocalar yardımcı olurlar umarım
Üst Alt