Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba yeni aldığım mi 11 ultrayi doğru dürüst kullanmadım. Telefon günde 10 kere kilit ekranında donuyor.Herseyi denedim Avrupa rom kurdum harf reset yaptım rom android sürüm düşürdüm çözünürlük düşürdum ekran yenileme düşürdüm denemediğim birşey kalmadı. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
Arkadaşlar miui güncellendikten sonra telefon kapandı ve asla açılmıyor.Mi flash tool telefonu görüyor ve edl hesabına yönlendiriyor.Yardım edebilecek olan var mı?
Merhaba bootloader açmak için geliştirme seçeneklerinden mi hesabımı ekledim.8 gün bekledikten sonra kilidi açmak istediğimde 661 saat bekle diyor.Geliştirici seçenekleri bölümündeki "mi kilit açma durumu" bölümüne bir kaç defa girmiştim sizce bu yüzden mi oldu? sadece o bölüme girdim hiçbirşeye...
Merhaba bootloader için mobil veri gerekli olduğunu bilmiyordum ve iki simde imei kapandı, mobil veri olmadan bootloader açamıyorum.Bootloader nasıl açabilirim?.Saatlerdir uğraşıyorum yabancı sitelerde ama açılmıyor.Bunun başka bir yolu var mıdır?