tomjery kullanıcısının son içeriği

1. tomjery

Yardım Miui Mesajlaşma ve Arama Uygulaması yardım ?

Garantili Alacağım, Peki GARANTİLİ olup orjinal xiaomi uygulaması olan Modeller Varmı?
  2. tomjery

Yardım Miui Mesajlaşma ve Arama Uygulaması yardım ?

Mi 10T Alacağım, Bu dediğiniz Arama Sms uygulaması Bunda geçerli mi? Yani Bu Cihazda Xiaomi Kendi orjinal Uygulamasımı Yoksa Google uygulaması mı Kullanılıyor?
  3. tomjery

Ana Başlık Mi 10T Lite Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri ve [ Kullanıcı Yorumları ]

Böcekli Sitede 128GB Olanı 3899 TL Satışa Sunulmuş, Bu Fiyata Alınırmı Beklenmeli mi ? Ekran Süresi Alanlar Ne durumda Acaba, Yurtiçi Garantili Alacağım Rom 3 parti yazılım mudahale yapmayacağım.
  4. tomjery

Sohbet Poco X3 NFC Ekran Süresi Paylaşımı

iyimi , kötümü yani ? Toplam Kaç Saat Kullanım Sonucunda %Kaç Şarj Kaldı ? Ayrıca Miui 12.5 Alacakmı Bu Cihaz ?
  5. tomjery

Biraz daha bekleyecem Bakalım Güncelleme Alanlar ilerleyen Süreçte Kullanıcı deneyimlerine göre alacağım pocoyu ( Vücut Sar Değeri 1 W/KG Altı olanlar Tercihim Ama Miui Arayüzü Hep Sorunlu diyorlar Yetkili Garanti Servisleri Çok ilgisiz diyorlar.
  6. tomjery

M51 Zaten ÖN planda idi Ancak Vücut Sar Değeri 1.45 W/KG Bundan dolayı Kararsız Kaldım, Ne kadarda üst limit altında olsada Sar değeri yüksek geldi. Baş Kısmı 0.61 W/KG Zaten telefonu kulağıma Götürdüğüm Yok Kulaklıkta kullanırım Yani bas kısmı benim için önemli değil Ama Vücut Kısmında 1.45...
  7. tomjery

Poco x3 nfc, KVK Olanı xiaomi turkiye garantili Olandan alacağım, Herhangi bir müdahale rom atma , root yapma işlemi yapmayacağım. Ekran Süresi ( Şarj Ne durumda, Kronik Sorunları Varmı? Benim için Bataryası Önemli, Birde Sar değeri düşüklüğü Veya Poco Yerine Önereceğiniz Farklı Marka Model...
  8. tomjery

Poco X3 NFC Şarj Kullanım Süresi ( Yurtiçi

Selam, Yurtiçi KVK Garantili Olandan Alacağım. Full aktif kullanımda Pubg Dahil Nekadar Ekran Süresi Veriyor ? Kesinlikle Cihaza Farklı Yazılım herhangi bir mudahale Rom Kurmak istemiyorum! Sorunları Varmı ? Ekran Süresi Nekadar ? Yurtdışı Almayacağım Kesinlikle! Benim için Batarya Önemlidir...
Üst Alt