Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, SIM etkinleştirme hatası alıyordum ben de "Xiaomi Sım etkinleştireştirme" iznini kapatmayı denedim fakat kapatamıyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
Merhabalar, bugün telefonumu formatladım, formatladıktan sonra bildirimlerin gelmediğini ve sağ üstte 3 nokta olduğunu fark ettim. Bu sorunu nasıl çözerim?
Ayarlarımda ise maalesef böyle.
Merhabalar, telefonumda 2-3 saat önce aldığım mesajların bildirimini yeni bildirimmiş gibi gösterme sorunu var. Mesela Discord diye bir uygulama var ve 2 saat önce arkadaşımın yazdığı mesajı yeni mesaj diye bildirim olarak gösteriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Selamlar, dün itibariyle telefonumu Miui 11'e güncelledim, ekran ayarlarına girdim fakat karanlık modu bulamadım. Geliştirici moddan girdim ayarlara girdim hala bulamadım. USB Hata ayıklama ve Güvenlik Ayarları Hata Ayıklama açıkken bilgisayarda ADB indirip karanlık modu aktifleştirmeye çalıştım...