Tolunay196 kullanıcısının son içeriği

1. T

Yardım Yetki geri alınamadı sorunu

Merhaba, SIM etkinleştirme hatası alıyordum ben de "Xiaomi Sım etkinleştireştirme" iznini kapatmayı denedim fakat kapatamıyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin.
  2. T

Yardım Sağ üstteki üç noktayı nasıl gideririm?

Merhabalar, bugün telefonumu formatladım, formatladıktan sonra bildirimlerin gelmediğini ve sağ üstte 3 nokta olduğunu fark ettim. Bu sorunu nasıl çözerim? Ayarlarımda ise maalesef böyle.
  3. T

Yardım Xiaomi Redmi Note 5A Prime Eski bildirim sorunu

Merhabalar, telefonumda 2-3 saat önce aldığım mesajların bildirimini yeni bildirimmiş gibi gösterme sorunu var. Mesela Discord diye bir uygulama var ve 2 saat önce arkadaşımın yazdığı mesajı yeni mesaj diye bildirim olarak gösteriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  4. T

Yardım Miui 11 Karanlık Mod yok

Sürüm Global
  5. T

Xiaomi telefonlarda android nasıl güncelleniyor? Miui güncellemesi yapınca Android sürümüm hala 7.1.2 de kaldı.
  6. T

Miui 10'da da yoktu Android sürümü Nougat Bildirim çubuğunda da yok
  7. T

Selamlar, dün itibariyle telefonumu Miui 11'e güncelledim, ekran ayarlarına girdim fakat karanlık modu bulamadım. Geliştirici moddan girdim ayarlara girdim hala bulamadım. USB Hata ayıklama ve Güvenlik Ayarları Hata Ayıklama açıkken bilgisayarda ADB indirip karanlık modu aktifleştirmeye çalıştım...
  8. T

Çözüldü Önerilen Uygulamalar'ı nasıl kaldıracağım

Klasör ismini değiştirirken önerilen uygulamalar açık kalmış kapatınca düzeldi Konu kilitlenebilir
  9. T

Emin olamıyorum önerileri göster diye bir seçenek
  10. T

Bu sorunla konu başlığından da anlaşılacağı üzere sabah karşılaştım. Eskiden bu önerilen uygulamalar hiç çıkmazdı. Bunu nasıl kaldırabilirim?
Üst Alt