tolgaselim kullanıcısının son içeriği

1. tolgaselim

Recovery Xiaomi Mi 10T - Twrp 3.5.0_10-beta_1_whyle Tek Tuş Yükleme Aracı

Merhabalar Zahmetsiz sorunsuz yukleniyor.. https://www.dosya.tc/server33/bpu93q/TWRP_Installer.rar.html
  2. tolgaselim

Soru Mi 10 Lite 5G (monet)

Merhabalar Forumumuzda bulunan xaomi telefonlar bolumunde (mi 10 lite zoom) modeli var ve icindeki konularda root yapma aciklamasi falan o modele ayit,acaba Mi 10 Lite 5G (monet) telefonuda ekleseniz ayri bir cihaz olarak daha iyi olmazmi acilan konularda bu telefona uyumlu olsa daha iyi olur...
  3. tolgaselim

Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

Iyi aksamlar hocam sizden rica etsem benim orjinal MediaProvider.apk sinin dil dosyasi kodlarini degistire bilirmisiniz ben denedim apk yi toplayamadim surekli hata veriyor program upload ettim dosyayi simdiden tesekkurler. https://s2.dosya.tc/server11/qcg0nh/MediaProvider.apk.html
  4. tolgaselim

Hocam galeriye gecis cok duzgun calisiyor super tek sorun usb ile bagladigimda cihaz hafizasina ulasamiyorum sadece o zaman hata veriyor miuipro 9.10.17 medya deposu verisini temizledim recovery den factory reset yaptim ayni cihaz hafizasina recovery den baglaninca sorun yok ben boyle kullanmaya...
  5. tolgaselim

Helal olsun Emeginize saglikclap~~clap~~
  6. tolgaselim

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Hocam Rica etsem MiuiCamera.apk sini paylasa bilirmisin
  7. tolgaselim

Soru Pop up kamera ışık efekti

Normal bence bendede aynı.. hemen düzelteyim gecen hafta yüklü olan romda vardı simdi eu karalı rom yüklü bunda yok evet romla alakalı durum
  8. tolgaselim

Rehber Kameradan Galeriye Geçiş Sorunu Çözümü

Bende dondum simdi en azindan sorunsuz miui11,Android 10 o kadar da onemli degil bence tesekkurler yardimin icin
  9. tolgaselim

Sagolasin son iki sey daha twrp recovery den yuklenecek degilmi 10 dan 9 a donus sorun cikarirmi sorun cikarmaz dersen hangi recoveryi kullanmam gerek
  10. tolgaselim

Eu stabile hangi versiyon hocam verirmisin bi zahmet bende takintiliyim ya boyle seylere
  11. tolgaselim

Tema JiyanV2 MIUI 11 Uyumlu Karanlık Mod Teması

Ellerinize saglik hocam harikaclap~~
  12. tolgaselim

Tema JiyanV2 Teması Yayında

tamam hocam tesekkurler eve gider gitmez aticam
  13. tolgaselim

agit77 hocam cok tesekkur ederim hesap onayli olmadigindan cevap yazamadim diger taraftan guvendiginiz icin ayrica tesekkurler mutlu ettiniz sagolun. Bu arada yurt disinda olup turk hatti telefonu olmayanlar hesap onaylamasini nasil yapa bilirler bilginiz varmi
  14. tolgaselim

Hemen yukluyorum hocam ellerinize saglik guzel olmus
Üst Alt