Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Forumumuzda bulunan xaomi telefonlar bolumunde (mi 10 lite zoom) modeli var ve icindeki konularda root yapma aciklamasi falan o modele ayit,acaba Mi 10 Lite 5G (monet) telefonuda ekleseniz ayri bir cihaz olarak daha iyi olmazmi acilan konularda bu telefona uyumlu olsa daha iyi olur...
Iyi aksamlar hocam sizden rica etsem benim orjinal MediaProvider.apk sinin dil dosyasi kodlarini degistire bilirmisiniz ben denedim apk yi toplayamadim surekli hata veriyor program upload ettim dosyayi simdiden tesekkurler.
https://s2.dosya.tc/server11/qcg0nh/MediaProvider.apk.html
Hocam galeriye gecis cok duzgun calisiyor super tek sorun usb ile bagladigimda cihaz hafizasina ulasamiyorum sadece o zaman hata veriyor miuipro 9.10.17 medya deposu verisini temizledim recovery den factory reset yaptim ayni cihaz hafizasina recovery den baglaninca sorun yok ben boyle kullanmaya...
agit77 hocam cok tesekkur ederim hesap onayli olmadigindan cevap yazamadim diger taraftan guvendiginiz icin ayrica tesekkurler mutlu ettiniz sagolun.
Bu arada yurt disinda olup turk hatti telefonu olmayanlar hesap onaylamasini nasil yapa bilirler bilginiz varmi